Berätta aldrig det här (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189087590

Berätta aldrig det här E-bok

(16 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-21

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mors dag 2007. Frida glömmer att ringa och att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar.

Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk kombinerar författaren bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.Frida Boisen är verksam som journalist, talare och författare. Hon är programledare för samhällsprogrammet Trolljägarna och välkänd som krönikör från såväl Expressen som Aftonbladet. Genom åren har hon jobbat som chefredaktör och ansvarig utgivare för flertalet tidningar och tidskrifter. 2019 utsågs hon till Årets digitala influencer och Årets kvinnliga företagare. Hon har tidigare skrivit böckerna Digital succé och Digital passion.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Berätta aldrig det här. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsvärd.
    Yourgene. (Virsbo), 16 oktober 2021

    Tyckte mycket om boken, Frida Boisen berättar på ett mycket personligt om en uppväxt som präglas av både glädje men även djupaste sorg och frågor som saknar svar.

  2. Fint beskrivet
    -, 26 augusti 2021

    Jag tyckte att den var bra för att författaren själv läste boken. En otroligt fint beskivning av hennes liv som både varit fin men också det svåra med det outtalade kraven.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Boisen