Molnbullar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
2
Utgivningsdatum
2020-10-20
Förlag
Bokförlaget Tranan
Översättare
Jonas Thelander, Johee Kim
ISBN
9789189175327
Molnbullar (e-bok)

Molnbullar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-20
95
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
ALMA-PRISET 2020

Molnbullar handlar om två små katter som vaknar tidigt en morgon och går ut för att titta på regnet när de ser en bit moln som fastnat på en trädgren. De tar med molnet hem till sin mamma som bakar små bullar på det. När de äter av bullarna börjar de sväva, och bestämmer sig för att flyga med en bulle till deras pappa som var sen när han gick iväg till jobbet. När de hittar pappan sitter han fast i en bilkö på en fullsatt buss. Barnen ger honom en bulle så att han också kan flyga och komma fram i tid till jobbet i tid.

Molnbullar är en rolig och annorlunda bilderbok för barn i åldrarna 2?5 år. De detaljrika och underfundiga illustrationerna ger många uppslag till diskussioner och skratt.

Baek Heena är en sydkoreansk författare och illustratör. Hon använder sig av en originell illustrationsteknik där hon bygger upp små miniatyrmiljöer som hon sedan fotograferar av. I hemlandet och över hela Asien är hon en bästsäljande författare och flerfaldigt prisbelönt. De små katterna har blivit såväl teveserie som leksaker i Sydkorea.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heena Baek