Nattväkten (e-bok) Spara 81%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
David Ritter-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2021-02-15
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189177901

Nattväkten E-bok

(10 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-02-15

Styckköp

25 129 Du sparar 104 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nattväkten är boken för dig som älskar spänning, thrillers och oförutsägbar handling där huvudpersonen är en knivskarp kriminalkommissarie på jakt efter en brutal seriemördare.

När kriminalkommissarie David Ritter anländer till Bromma en kylig oktobermorgon möts han av den mest groteska mordplats han någonsin stött på. Mordet saknar helt motstycke i svensk kriminalhistoria. Inom loppet av några dagar sker det ytterligare ett makabert mord som gör det klart för Ritter att han är ute efter en seriemördare vars offer utgör en skrämmande nedräkning. Men till vad? Vad binder offren samman? Han tar hjälp av den intelligenta och skarpa rättspsykologen Dr Julie Glans för att fånga den barbariska mördaren innan det är försent.

Nattväkten är den första boken i serien med den intuitiva kriminalkommissarien David Ritter i spetsen. En mörk, oförutsägbar och oförglömlig thriller där mycket mer än att fånga en seriemördare står på spel. En rad oväntade vändningar förtätar handlingen fram till den chockerande upplösningen, en som inte ens Ritter själv hade kunnat föreställa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattväkten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt i min smak
  -, 27 januari 2024

  Spännande från blad 1, en ny favorit hos mig. Nu blir det resten av serien

 2. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 6 april 2021

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Nattväkten är en helt okej svensk thriller som utspelar sig i Stockholm. Den är första boken i en planerad serie böcker om polisen David Ritter. Nattväkten ör helt klart läsvärd, men den blev dock inte någon favorit hos mig.

 3. Brutal historia med ett slut som fastnar
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 22 februari 2021

  En spännande thriller som får en stark trea av mig. Ramona Ivener lyckas tidigt fånga läsaren i en medryckande historia. Karaktärerna är närvarande både utifrån sett och inifrån då berättarperspektivet pendlar och jag tilltalas mycket av karaktärerna. Det hade varit intressant att stanna lite längre i en karaktärs huvud innan jag som läsare tvingas byta perspektiv. Ivener lyckas med fina och detaljrika miljöbeskrivningar och karaktärerna är även de väl beskrivna. Jag gillar tydliga beskrivnin... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ramona Ivener