Donald Trump - en synnerligen amerikansk president (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Bookea
ISBN
9789189247598
Donald Trump - en synnerligen amerikansk president (e-bok)

Donald Trump - en synnerligen amerikansk president (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-06
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Donald Trump valdes till president 2016 på goda grunder. Det är svårt att begripa om man bara följer amerikansk politik genom etablerad svensk media. Men Amerikanska Nyhetsanalysers redaktör Ronie Berggren, ger i denna bok den historiska bakgrunden till Trumps seger och en förståelse för varför fyra år till med Donald Trump som president vore bra för USA. Trump gör USA amerikanskt igen.

"Ronie Berggrens bok ger en helt annan bild av Donald Trump än den gängse i svensk media. Det behövs" / Pelle Zackrisson, redaktionschef

"Med sin bok klär Ronie Berggen av inte bara svenska medias överdrifter och lögner. Han erbjuder också svensken en välbehövlig historielektion om vad USA är och står för och förklarar varför landet är annorlunda." / Anders Edwardsson. Doktorand, Catholic University of America, Washington D.C

Ronie Berggren (f. 1979) bor i Örnsköldsvik och är sedan 2008 redaktör för Amerikanska nyhetsanalyser (usapol.blogspot. com). Han har även författat boken "George W. Bush och det amerikanska presidentvalet år 2000" (2017).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Donald Trump - en synnerligen amerikansk president. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lärobok
  Ulla, 13 oktober 2020

  En mycket läsvärd lärobok om USAs historia och Donald Trump. Borde läsas av varje journalist som ska uttala sig i frågan .

 2. Ronie Berggren En synnerligen angelägen författare
  Per, 12 oktober 2020

  Första gången jag läser Ronie Berggren. Han ger ett intellektuellt och intressant perspektiv på amerikansk politik jag tidigare saknat och inte kunnat hitta i svensk media. Med lättsamt språk och med akademisk skärpa ger han en helhetsbild av hur amerikansk politik genomsyras av dess starka förankring i konstitutionen. Kanske förvånande är hur denna förankring är starkare nu än på mycket länge. Något jag ofta hört men inte förstått helt förrän nu.
  Jag har aldrig tidigare streckläst fackl... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ronie Berggren