Donald Trump : en synnerligen amerikansk president (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Bookea
ISBN
9789189247598
Donald Trump : en synnerligen amerikansk president (e-bok)

Donald Trump : en synnerligen amerikansk president E-bok

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-10-06

Styckköp

137

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Donald Trump valdes till president 2016 på goda grunder. Det är svårt att begripa om man bara följer amerikansk politik genom etablerad svensk media. Men Amerikanska Nyhetsanalysers redaktör Ronie Berggren, ger i denna bok den historiska bakgrunden till Trumps seger och en förståelse för varför fyra år till med Donald Trump som president vore bra för USA. Trump gör USA amerikanskt igen.

"Ronie Berggrens bok ger en helt annan bild av Donald Trump än den gängse i svensk media. Det behövs" / Pelle Zackrisson, redaktionschef

"Med sin bok klär Ronie Berggen av inte bara svenska medias överdrifter och lögner. Han erbjuder också svensken en välbehövlig historielektion om vad USA är och står för och förklarar varför landet är annorlunda." / Anders Edwardsson. Doktorand, Catholic University of America, Washington D.C

Ronie Berggren (f. 1979) bor i Örnsköldsvik och är sedan 2008 redaktör för Amerikanska nyhetsanalyser (usapol.blogspot. com). Han har även författat boken "George W. Bush och det amerikanska presidentvalet år 2000" (2017).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Donald Trump : en synnerligen amerikansk president. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett saknat perspektiv i ankdammen Sverige.
  Olof, 22 april 2021

  Välskriven och fullmatad med citat från alla olika sidor så att man själv kan ta ställning för vad som är sant och inte om Trump. Ronie tar upp de i svenska massmedia saknade bakgrundsinformationen om vad det är som gör att Donald J. Trump ÄR en synnerligen amerikansk president!

 2. Mest insatta skribenten om Trump, här kan du lita
  pseudonymen Jean, 28 november 2020

  Mest insatta skribenten om Trump, här kan du lita på vad som står...
  Så långt jag kan kontrollera -är detta en objektiv skildring som kommer att stå sig även ur ett historiskt perspektiv i framtiden.
  Gott arbete av Ronie.

 3. Lärobok
  Ulla, 13 oktober 2020

  En mycket läsvärd lärobok om USAs historia och Donald Trump. Borde läsas av varje journalist som ska uttala sig i frågan .

 4. Ronie Berggren En synnerligen angelägen författare
  Per, 12 oktober 2020

  Första gången jag läser Ronie Berggren. Han ger ett intellektuellt och intressant perspektiv på amerikansk politik jag tidigare saknat och inte kunnat hitta i svensk media. Med lättsamt språk och med akademisk skärpa ger han en helhetsbild av hur amerikansk politik genomsyras av dess starka förankring i konstitutionen. Kanske förvånande är hur denna förankring är starkare nu än på mycket länge. Något jag ofta hört men inte förstått helt förrän nu.
  Jag har aldrig tidigare streckläst fackl... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner