Andra andningen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Emma Sköld (del 2)
Utgivningsdatum
2020-11-11
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298163

Andra andningen E-bok

(16 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-11-11

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända. Det är den första juni, men kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält. Hans liv går inte att rädda.

Kriminalinspektören Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet. Det är ingen tvekan om att hon bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när dyker i sådana fall nästa offer upp?

Andra andningen är andra delen i den spännande deckarserien om kriminalinspektör Emma Sköld.

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 och vann det prestigefulla priset Årets deckarförfattare både 2019 och 2020. Hennes böcker har sålt i närmare tre miljoner exemplar i femton länder. Den fängslande serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Visning pågår blev den mest sålda deckarpocketen i Sverige 2015 och Syndabocken var årets mest lyssnade ljudbok på° Storytel 2018. Skamvrån och Syndabocken har också° vunnit Stora e-bokspriset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andra andningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långsam start - hektisk slutspurt
    Lars Gardan, 12 november 2022

    Kunde bli en bra film - men dyrt med alla statisterna. Jag vet nu varför jag aldrig kommer att springa ett marathon.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant