Elva änkors man (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 11)
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298415

Elva änkors man E-bok

(48 röster)  |   Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-10-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bedragen romans

Stina Bodén, en nyskild och ryktesomsusad politiker, kontaktar polisen efter att ha blivit utsatt för utpressning. Hon kan inte skaka av sig den olustiga känslan att hennes nya förälskelse, som hon mött via en dejtingsida, på något vis ligger bakom hoten.

Samtidigt försöker änkemannen Alain Paulsson att börja om efter hustruns bortgång. Under ett helt liv har han dolt sin sexuella läggning men inom honom spirar hoppet om den stora kärleken. Ska han våga blotta sin hemlighet? Och går det ens att börja om i hans ålder?

Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar. Detta är den elfte, fristående romanen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den erfarna och livsnjutande förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och på syjuntan den särskilda utredningsenheten på Östermalm.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier under tjugo års tid med mer än fyramiljoner sålda böcker.

Denise Rudberg firar tioårsjubileum med serien 'elegant crime', och det med den äran. Femina

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre. Lotta Olsson, DN
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Elva änkors man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sämsta boken i serien
  Catharina Wallin, 23 januari 2022

  Mycket tunnt innehåll och ingen spänning alls.
  Det blir sämre och sämre.
  Sista gången jag köpen en bok i den serien.

 2. Klyschigt
  Eal, 4 januari 2022

  Har gillat de tidigare böckerna men de två senaste verkar ha gått på rutin. Fick en känsla av att detta är romanens svar på teppanyakihällen.

 3. Besvikelse
  Ninni, 30 december 2021

  Jag har läst alla Denise Rudbergs böcker i den här serien och uppskattad dem mycket. Här gick något förlorat. Handlingen var så rörig och ointressant att jag fick gå tillbaks i texten flera gånger för att kontrollera vem som gjorde vad. Dessutom blev överklass miljön som inte irriterat mig i tidigare verk, rent störande. Här slängdes det med miljoner hit och dit på ett osmakligt sätt. Synd, för hon skriver bra.

 4. Spännande och bra bok.
  -, 27 oktober 2021

  Tycker den är bra skriven!

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Elva änkors man är den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen på Östermalm. Jag har läst alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är också enkla, underhållande, och absolut läsvärda. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien. Rekommenderas.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg