Elva änkors man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (188.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 11)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298422
Elva änkors man (ljudbok)

Elva änkors man (ljudbok)

(109 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-21

Styckköp

141

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar Denise Rudberg berör återigen vår samtids brännheta ämnen i ny elegant crime- roman.

En nyskild kändispolitiker kontaktar polisen efter att ha blivit grovt sol-och-vårad av en man på en nätdejtingsida. Hennes färska skilsmässa har redan synats i alla medier och det känsliga fallet hamnar hos Marianne Jidhoff och kollegorna på särskilda enheten som står inför nya tider. Efter att Torsten Ehn valt att byta tjänst har Torsten och Marianne nu en möjlighet att ta sin relation till nästa nivå. Men flytten har också fört med sig att Mattias Sohlberg, son till Mariannes döde exman, fått en plats i syjuntan. Parallellt blir Augustin Madrid kontaktad av en bekant som sitter häktad för en våldtäkt mot en heterosexuell man.

ELVA ÄNKORS MAN är den elfte boken i Denise Rudbergs elegant crime-serie om den ovanliga och älskade förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. Återigen bjuder hon in sina läsare bakom förseglade portar på Östermalms finaste adresser och blottlägger överklassens mörkaste hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Elva änkors man. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt ok...
  -, 22 november 2021

  Inte lika bra som de första i serien men helt ok att lyssna på.

 2. Förväntade mig mer
  -, 18 november 2021

  Tyvärr besviken, innehållsmässigt påvert denna gång. Bara en av alla dessa uppföljare som blivit slätstruken. Nu får denna serie som jag uppskattat mycket läggas åt sidan för bättre böcker.

 3. Efterlängtad
  - (Stockholm), 17 november 2021

  Småputtrig och mysig som vanligt! Enda - var att den var för kort. Dubbla nästa gång Denise!

 4. Besviken
  -, 14 november 2021

  Jag har alltid älskat denna serie om Marianne Jidhoff men denna bok kändes platt och trist, ingen spänning. Blev också besviken att det inte var Anna Maria Käll som var uppläsaren, hon tillför det lilla extra till dessa böcker. Tycker inte att Gunilla som läste denna var alls lika bra.Trist att Torsten lämnat polisen också. Denna serie känns tyvärr på upphällningen.

 5. Lite tråkig.
  -, 31 oktober 2021

  Historien var väl ok men den kom liksom bort i allt prat om vad de äter. Inget jag skulle läsa en gång till.

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 22 oktober 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Elva änkors man är den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen på Östermalm. Jag har läst alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är också enkla, underhållande, och absolut läsvärda. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien. Rekommenderas.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg