Elva änkors man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (197.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 11)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298422

Elva änkors man Ljudbok

(249 röster)  |  Läs 14 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar Denise Rudberg berör återigen vår samtids brännheta ämnen i ny elegant crime- roman.

En nyskild kändispolitiker kontaktar polisen efter att ha blivit grovt sol-och-vårad av en man på en nätdejtingsida. Hennes färska skilsmässa har redan synats i alla medier och det känsliga fallet hamnar hos Marianne Jidhoff och kollegorna på särskilda enheten som står inför nya tider. Efter att Torsten Ehn valt att byta tjänst har Torsten och Marianne nu en möjlighet att ta sin relation till nästa nivå. Men flytten har också fört med sig att Mattias Sohlberg, son till Mariannes döde exman, fått en plats i syjuntan. Parallellt blir Augustin Madrid kontaktad av en bekant som sitter häktad för en våldtäkt mot en heterosexuell man.ELVA ÄNKORS MAN är den elfte boken i Denise Rudbergs elegant crime-serie om den ovanliga och älskade förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. Återigen bjuder hon in sina läsare bakom förseglade portar på Östermalms finaste adresser och blottlägger överklassens mörkaste hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Elva änkors man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra som alltid
  -, 28 november 2023

  En bra och spännande bok med aktuell handling

 2. Bra bok
  -, 21 november 2023

  Bra bok med mysig känsla, samtida och härligt att få följa gänget fortsatt.

 3. Alltför politiskt korrekt
  -, 18 mars 2023

  Om man ska spegla samtidens homofobi i Sverige idag blir det väldigt märkligt om man helt utelämnar den konservativa religiösa homofobin och bara nämner högerextrema. Ö h t verkar det alltid vara högerextrema orsaker till allt elände i Rudbergs serie, vilket till slut blir tröttande politiskt korrekt.

 4. Elva änkors man
  -, 2 januari 2023

  Näst sista boken i serien om åklagare Marianne Jidhoff. Gillar att serien utspelar sig främst på Östermalm och att författaren alltid lyfter små smultronställen. Temat i den här boken är nätdating och bedrägerier kopplat till det. Som vanligt är det en mysig stämning och mycket fokus på det goda i livet. Men jag tycker att det börjar kännas som att hon bara vill bli klar med sin serie. Det är för mycket upprepning från tidigare böcker och det händer liksom inget med huvudkaraktärerna. Det känns platt och tråkigt.

 5. Gillar verkligen den här
  -, 27 oktober 2022

  Allvarlig belyser många problem i samhället, blandat med romantik.

 6. Tråkig
  - (Karlstad), 30 september 2022

  Tråkig och långrandig med en massa gnälliga kvinnor, som nästan var outhärdliga att lyssna på.
  Undvik denna bok, spara dina pengar!

 7. Ok
  -, 22 mars 2022

  Denise Rudberg skriver alltid bra och spännande böcker. Bra persongalleri.

 8. Egentligen inte så spännande kriminalroman
  - (Stockholm), 12 januari 2022

  Kriminalroman med levnadsberättelser. Familjer i olika konstellationer och en politiker.

 9. Helt ok...
  -, 22 november 2021

  Inte lika bra som de första i serien men helt ok att lyssna på.

 10. Förväntade mig mer
  -, 18 november 2021

  Tyvärr besviken, innehållsmässigt påvert denna gång. Bara en av alla dessa uppföljare som blivit slätstruken. Nu får denna serie som jag uppskattat mycket läggas åt sidan för bättre böcker.

 11. Efterlängtad
  - (Stockholm), 17 november 2021

  Småputtrig och mysig som vanligt! Enda - var att den var för kort. Dubbla nästa gång Denise!

 12. Besviken
  -, 14 november 2021

  Jag har alltid älskat denna serie om Marianne Jidhoff men denna bok kändes platt och trist, ingen spänning. Blev också besviken att det inte var Anna Maria Käll som var uppläsaren, hon tillför det lilla extra till dessa böcker. Tycker inte att Gunilla som läste denna var alls lika bra.Trist att Torsten lämnat polisen också. Denna serie känns tyvärr på upphällningen.

 13. Lite tråkig.
  -, 31 oktober 2021

  Historien var väl ok men den kom liksom bort i allt prat om vad de äter. Inget jag skulle läsa en gång till.

 14. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Elva änkors man är den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen på Östermalm. Jag har läst alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är också enkla, underhållande, och absolut läsvärda. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien. Rekommenderas.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg