En bättre värld (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Manni Kössler
ISBN
9789189298699
En bättre värld (e-bok)

En bättre värld E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-09-28

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Av författaren till LJUSET VI INTE SER kommer en blivande klassiker för alla åldrar

Konstantinopel 1453: Föräldralösa Anna kämpar för sin systers liv på insidan av stadsmurarna medan Omeir, tillsammans med tusentals andra tvångskommenderade män, är på väg för att anfalla staden.

Idaho 2020: Den unge aktivisten Seymour står i begrepp att bomba ett bibliotek, ovetande om barnen och den gamle mannen som befinner sig på ovanvåningen.

Parallellt med berättelserna om Seymour, Anna och Omeirs kamp för att överleva och accepteras, befinner sig Konstance i en rymdkapsel på jakt efter en ny exoplanet eftersom jorden drabbats av en katastrofal miljöförstöring. Alla deras öden binds samman av en bok skriven innan vår tideräkning ens börjat.

EN BÄTTRE VÄRLD handlar, precis som Ljuset vi inte ser, om den grymhet som mänskligheten måste genomleva och den godhet som göms i våra hjärtan. Det är en helt unik roman som spänner över hela vår historia och befäster vikten av att skriva ner den. En blivande klassiker för alla åldrar.

ANTHONY DOERR är författaren som älskas lika högt av läsarna som av kritikerna. Hans böcker har vunnit över ett dussin priser och belönats med de mest prestigefyllda utmärkelserna. I Sverige har han utkommit med Grace och Ljuset vi inte ser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bättre värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Makalös historia!
    -, 15 februari 2022

    Att följa de olika karaktärerna i de olika tiderna och hur de i slutet alla vävs samman gav mig gång på gång gåshud. Doerr är en författare likt få andra. Bland det bästa jag läst!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anthony Doerr