Siden, pärlor och vit marsipan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Ljung (del 3)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Lavender Lit
ISBN
9789189306189

Siden, pärlor och vit marsipan Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-05

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allis storasyster Ellinor ska gifta sig och impulsiv som Allis är erbjuder hon sig att hjälpa till med bröllopsförberedelserna. Men redan vid den första punkten på listan stöter hon på problem och bestämmer sig för att ta hjälp av sin bästa vän och granne, Jakob.

Jakob har varit hemligt förälskad i Allis ända sedan hon flyttade in i huset bredvid för två år sedan. De blev snabbt bästa vänner och för att inte riskera deras vänskap har han aldrig berättat hur han egentligen känner. Men när Allis ber om hjälp blir det allt svårare att behålla känslorna för sig själv. Vad skulle hända om han erkänner att han älskar henne?

Siden, pärlor och vit marsipan är en romantisk julroman om vänskap som plötsligt utvecklas till något mer. Det är den tredje och sista delen om systrarna Ljung.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Siden, pärlor och vit marsipan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tyvärr dåligt betyg
    -, 19 oktober 2021

    Gillade de 2 första böckerna om systrarna väldigt mycket, den här karaktären gillade jag inte alls, hoppade mej fram genom boken orkade inte lyssna på allt tyvärr

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Fritzson