En ateljé i Paris (e-bok) Spara 81%
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-09
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Christina Norrman
ISBN
9789189357969

En ateljé i Paris E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-09

Styckköp

29 149 Du sparar 120 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Polisen Madeline har rest från London till Paris för att få lite tid för sig själv och i lugn och ro tänka över sitt liv. På grund av en dubbelbokning blir hon dock tvungen att dela den ateljé som hon hyrt i hjärtat av Paris med författaren Gaspard, som kommit från USA för att skriva ostört.

Atetelén har tillhört den mytomspunne konstnären Sean Lorenz, och är forfarande fylld av hans passion för ljus och färg. Men Lorenz sista tid i livet präglades av sorg efter att hans lille son mördats. Både Madeline och Gaspard blir besatta av konstnärens öde och bestämmer sig för att spåra upp de tre tavlor han påstås ha målat strax före sin död.

De inser snart att den nyckfulle konstnären bär på en fruktansvärd hemlighet och i sökandet efter sanningen kommer Madeline och Gaspard att tvingas möta sina egna demoner ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En ateljé i Paris. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 oktober 2022

    Betyg: 3 av 5 - 📚 - Nu har jag läst alla böckerna av den franska författaren Guillaume Musso, som finns översatta till svenska. Han har skrivit drygt tjugo böcker, men bara fem finns på svenska. En sjätte bok kommer i februari. Jag har tyckt om alla fem böckerna, men ändå tyckt rätt så olika. Dom tidigare böckerna har fått 3,5, 4, 4,5, och 5 i betyg från mig. Och den här får 3 i betyg. Så det här var den sämsta hittills av honom, tycker jag. (Den bästa hittills tycker jag är Samtal fr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso