Omgiven av energitjuvar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Omgiven av-serien
Utgivningsdatum
2022-10-05
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585294
Omgiven av energitjuvar (e-bok)

Omgiven av energitjuvar E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-10-05

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Identifiera energitjuvarna omkring dig och ta makten över ditt eget välbefinnande

Alla har någon gång stött på en energitjuv. Oftast i form av en person, men det kan även vara en situation eller det egna mindsetet. Plötsligt är alla ansträngningar förgäves. Du blir hjälplöst dränerad. Men inte längre!

Med Thomas Eriksons enkla teorier blir det både lätt att identifiera och oskadliggöra energitjuvarna. Begripliga modeller, underhållande självtester och berättelser med hög igenkänning ger ökad kännedom om andra, och dig själv, så att du får bättre förmåga att förvalta din egen kapacitet.

OMGIVEN AV ENERGITJUVAR knyter ihop alla föregående böcker i Omgiven av-serien genom att bland annat identifiera idioter, psykopater, dåliga chefer, motgångar och narcissister som energitjuvar och visa hur du rår på dem. Det är en bok som vänder sig lika mycket till dig som vill boosta karriären som skapa harmoni i hemmet, och få ut det mesta av livet.

Thomas Erikson är föreläsaren som blev bästsäljande författare över en natt med Omgiven av idioter, som nu sålt närmare 1,5 miljoner bara i Sverige. Han håller positionen som en av Sveriges främsta kommunikationsexperter, något som även etablerats utomlands. Hans humoristiska ton och lättillgängliga berättarstil gör honom till en flitigt anlitad föreläsare och hans böcker används såväl på skolor som arbetsplatser över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Thomas Erikson