Bränn alla mina brev (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-30
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585737

Bränn alla mina brev E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-08-30

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 9 format & utgåvor
Nyutgåvan av Schulmans hyllade och bästsäljande släkt-roman innehåller unikt extramaterial med fokus på höstens stora biosuccé.

Efter ett uppslitande gräl inser Alex Schulman att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till sommaren 1932 och vintern 1988 och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt.

Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker Alex inte bara århundradets triangeldrama mellan sin mormor Karin Stolpe, sin morfar Sven Stolpe och författaren Olof Lagercrantz, utan också dess oanade konsekvenser. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor över årtionden.

Romanen Bränn alla mina brev ligger till grund för höstens storfilm med Asta Kamma August, Bill Skarsgård och Gustav Lindh i huvudrol-lerna. Denna specialutgåva innehåller filmrelaterat extramaterial och bjuder på unika inblickar i hur bok blir film.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bränn alla mina brev. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vakker men skremmende familieanalyse

    Jeg har tidligere lest Schulmans bøker om "oppgjør" med både sin far og sin mor, og her deltar vi nå i prosessen med å finne forklaring på en del av hans egne uønskede egenskaper, gjennom å rulle opp
    historien om hans morfar og mormor. En velskrevet og spennende reise gjennom tre tidsepoker, inkludert
    en vakker, men tragisk kjærlighetshistorie. Det er vemodig etterhvert i boken å skjønne hvor selvofrende kvinner kunne være i det patriarkalske samfunnet som eksisterte langt inn i det f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Schulman