Den sista akten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De Aderton-trilogin (del 3)
Utgivningsdatum
2023-04-17
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585829
Den sista akten (e-bok)

Den sista akten E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-04-17

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Under ett möte med en tidigare hemlig källa får journalisten Axel Sköld reda på omskakande uppgifter. Mycket tyder på att Sverige har varit involverat i en känslig kärnvapenoperation med kodnamnet Mjolnir. Innan Axel hinner få informationen bekräftad dör hans källa i ett bombdåd.

Skuggorganisationen De Aderton sluter nya affärsförbindelser som innebär stora risker för Sverige. Hinner Axel Sköld, med hjälp av sin kollega Stina Forss och historieprofessorn Vilhelm Skrak, blottlägga planerna innan det är för sent? Och tillhör Operation Mjolnir verkligen bara det förgångna? Samtidigt får Axel allt svårare att hålla tillbaka sina känslor för statsministern, och tillika ungdomskärleken, Lova Magnusson. Men hennes agenda är en helt annan än Axels ...

Den sista akten är den avslutande delen i De Aderton-trilogin. Anton Berg väver samman politiska och historiska händelser i en underhållande spänningsroman där verkligheten ställs på sin spets. Var går gränsen mellan fakta och fiktion?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista akten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och trovärdig konspirationsteori.
    Magnus Berg, 28 april 2023

    Som den konspirationsteoretiker jag är - enligt teorin: makten gömmer sig bakom den demokratiska fasade av demokratiska val, folkvalda politiker och fria medier - är Anton Bergs trilogi väldigt intressant. Men precis som författaren skriver i förordet "Det vore galet att tro att eliten i Sverige skulle ha ett eget nätverk som i hemlighet styrde landet. Sådant händer inte här. Det vet ju alla." ;-) Nä, precis; inte skulle de ekonomiska makthavarna i Sverige och världen utnyttja sin makt för at... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anton Berg