Begravningen (e-bok) Spara 62%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kusinerna (del 1)
Utgivningsdatum
2024-01-03
Förlag
Bokförlaget Nona
ISBN
9789189607828

Begravningen E-bok

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2024-01-03
49 129 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Aline Acker har alltmer tagit avstånd från sin rika och dysfunktionella släkt och det mörka arv hon bär på. Dessutom står hon inte ut med sin pappas fru, Marianne, och hennes son, Henning, som verkar hata Aline lika mycket som hon hatar dem. Men när hon helt utan förvarning får en inbjudan till sin pappas begravning blir Aline illa tvungen att återigen besöka barndomshemmet, den anrika herrgården på Augustholmen. Och väl där börjar hon misstänka att något inte står rätt till ...

Carl-Eriks död har avskrivits som självmord, men det förmodade självmordsbrevet kan omöjligt vara skrivet av honom. En hotfull man som påstår sig vara en gammal vän till pappan dyker upp och hävdar att han har rätt att ärva en av Carl-Eriks tavlor. Allt fler märkliga omständigheter uppdagas och när Aline hittar ännu en kropp blir hon mer och mer övertygad om att mördaren finns i hennes närhet - samtidigt som hon i polisens ögon börjar se väldigt misstänkt ut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Begravningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Utmärkt, spännande, väl skriven
    Gabriel Stein, 2 maj 2024

    Ytterligare en utmärkt, spännande och väl skriven bok av författarparet Karlin & Schwarz. Och den här gången var jag helt oförberedd på alla överraskningar, inklusive svaret på vem mördaren var. Rekommenderas varmt.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 7 januari 2024

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Begravningen, är den första boken i en planerad serie som kallas Kusinerna. Jag tyckte om boken, och jag kommer nog antagligen att följa serien. Boken var lättläst, spännande, underhållande, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Sofia Berntson.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna