Svart storm (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Svarta koden (del 2)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-04-19
Förlag
Bookea
ISBN
9789189749429

Svart storm Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-19

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att ha konfronterat skaparen av det digitala superviruset gick Carl Leonard och Elisif Fridriksdottir skilda vägar. Nu lever Carl Leonard ensam, nedkopplad på nytt, i vildmarken i de Jämtländska skogarna. Han är olycklig och kan inte låta bli att fundera över hur det har gått för Elisif. Han vet att hon forskar på den svarta koden och försöker hitta ett sätt att hindra koden från att i framtiden stänga ner hela världens digitala infrastruktur.

Det dröjer dock inte länge innan Haldur, Elisifs bror, dyker upp och berättar att Elisif är försvunnen. Hon har hittat hur koden gömmer sig och samtidigt upptäckt något värre. I en film hon skickat till Haldur berättar hon att mänskligheten kommer att förgöras i en svart storm. Carl och Haldur måste stoppa den svarta stormen, men de har en mäktigare fiende än vad någon av dem kunde föreställa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart storm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. AI och framtiden
    -, 8 juni 2023

    Bra bok, bra uppläsare. Spännande. Dock var föregående bok Svart Kod bättre.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Carling