Den som griper till våld (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (311.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vemdalsmorden (del 2)
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2022-12-18
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189756243

Den som griper till våld Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-18

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Stina rycker till och hjärtat börjar bulta när hon hör ljud i snön av någon som närmar sig skjulet. Instinktivt vänder hon sig om, men ser ingen. Hon lyssnar. Stegen har tystnat, det enda hon hör är ett tungt flåsande. Hon trevar efter mobilen. Jävlar... kvar i bilen. Varför åkte jag hit ensam och obeväpnad?

"Den som griper till våld" är den andra boken i serien om Vemdalsmorden. Henning och Kaj plågas av att fallet med styckmorden inte lösts. Henning återupplever i sina mardrömmar skräcken då han höll på att bli styckmörderskans tredje offer. Skrivlusten har försvunnit och han har isolerat sig mer och mer. Hans barndomsvän Kaj, numera pensionerad polis, har grottat ner sig i tankar om varför han inte lyckades lösa fallet.

När det omstridda kommunalrådet Gustaf Marklund presenterar planer på ytterligare en exploatering av skidområdet splittrar det byborna och leder till mord. Kajs efterträdare Stina blir utredningsansvarig och Kaj och Henning blir på olika sätt involverade i en rad spännande händelser som får ett oväntat slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den som griper till våld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    -, 23 mars 2024

    Tyvärr passar inte uppläsaren min smak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna