Långfredagen (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Frida von Engen (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-05-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189820463

Långfredagen Ljudbok

(334 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-21

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
LÅNGFREDAGEN är den fristående fortsättningen på Födelsedagen, som släpptes i september 2023 och toppade försäljningslistorna. Med fokus på driven spänning och komplexa relationer har Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt skapat ytterligare en thriller i världsklass.

ETT ISANDE KAMMARSPEL

En direktsänd talkshow som förvandlas till ett hotfullt gisslandrama. Succéduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt är tillbaka med Långfredagen, som utspelar sig i en låst tv-studio under sju intensiva timmar.

Det är långfredag och säsongspremiär för talkshowen Frida-y. Strålkastarljuset fyller scenen, publiken sitter tyst av förväntan. Ute i kulisserna väntar en kontroversiell gäst som Frida von Engen har bjudit in för att säkra tittarsiffrorna under kvällens comeback.

Mitt i livesändningen framträder en maskerad gestalt ur skuggorna. Under huvtröjan döljer sig en bombväst. Det råder ingen tvekan om att hotet är äkta: "Om ni avbryter sändningen dör alla."

LÅNGFREDAGEN är den fristående fortsättningen på Födelsedagen, som släpptes i september 2023 och toppade försäljningslistorna. Med fokus på driven spänning och komplexa relationer har Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt skapat ytterligare en thriller i världsklass.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Långfredagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande o välskriven
  - (Bunkeflostrand), 9 juni 2024

  Spänning in i det sista,

 2. Sämre än övriga av Sarenbrant.
  Kerstin, 7 juni 2024

  Tyvärr seg och ibland långtråkig. Saknar fördjupade porträtt av de inblandade, vilket brukar finnas i de andra böckerna av Sarenbrant.

 3. Spännande
  -, 3 juni 2024

  Spännande, ser framemot nästa bok. Trevligt att lyssna till Gunilla Lenning.

 4. Intressant bok
  -, 30 maj 2024

  Många vändningar i boken om den skyldige. Ser mycket framför sig det som sker i boken

 5. Inte så berörande trots en laddad situation.
  -, 28 maj 2024

  Hade rätt höga förväntningar efter den förra boken i serien men upplevde berättelsen lite seg och ytlig även om den tog sig mot slutet. Inte alls lika spännande och välskriven som den första boken. Tycker inte att personerna kom nära eller berörde mig.

 6. Långfredagen
  -, 25 maj 2024

  Otroligt spännande och bra bok.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna