Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2005-06-02
Förlag
AB Stib
ISBN
9789197467322
Sveriges bästa säljare (e-bok)

Sveriges bästa säljare (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2005-06-02
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vad gör de allra bästa säljarna som inte bra säljare gör?

Den frågan - och svaret på den - utgör kärnan i den här unika studien. Med hjälp av intervjuer, företagsanalyser, personliga erfarenheter och internationella jämförande studier arbetar Rolf Laurelli fram ett porträtt av den framgångsrike säljaren. Och han lyckas avbilda toppsäljaren i helfigur: hans personlighet, synsätt och arbetsmetoder.

Sveriges bästa säljare är en bok för alla försäljare liksom för alla i näringslivet som har ansvar för eller inriktning mot försäljningsverksamhet.

Boken är ett projekt som genomfördes på 1980-talet. En intressant fråga är vad som kan ha förändras bland de delar som denna avhandling handlar om. Det gäller inte endast alla de nya säljhjälpmedel som idag nyttjas. Det gäller i ännu högre grad den arbetsmetodik, det affärstänkande och den etik och moral som gäller i affärslivet i dag.

Rolf Laurelli är affärspedagog och säljkonsult i Svenska Konsulthuset, ständig sekreterare i Svenska Säljakademin och medlem i ledningsgruppen för Sälj & Marknadshögskolan. Han är också redaktör för Bonniers Ledarskapshandbok i Säljledning. Rolf har i åtta år varit förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund och är författare till ett tjugotal böcker och många artiklar om försäljning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rolf Laurelli