Självkänsla nu! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mia Törnblom
Utgivningsdatum
2006-01-01
Förlag
Earbooks
ISBN
9789197562072
Självkänsla nu! (ljudbok)

Självkänsla nu! (ljudbok)

(4 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2006-01-01
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mia Törnblom arbetar som personlig coach och hjälper människor att hitta fram till en positiv självbild. Här presenterar hon sitt eget framgångsrika träningsprogram.

Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når - vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta det vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik - och i slutändan kan vi förlora vår livslust.

På ett enkelt och tydligt sätt visar författaren hur vi kan stärka självkänslan och bli medvetna om den egna personlighetens värde.

"Coachen Mia Törnblom är en enastående barnmorska när det gäller att förlösa slumrande självkänslor. I sin bok delar hon generöst med sig av sin framgångsrika verktygslåda för hjälp till självhjläp och av sina - ibland hårresande - egna erfarenheter."

Annika Dopping

"Det absolut första du behöver är att verkligen VILJA förändra din situation. Det andra är den här boken! I Självkänsla nu! visar Mia tydligt, konkret och direkt klargörande vad personlig utveckling kan vara. Så långt ifrån flummeliflum man kan komma!"

Alice Bah Kuhnke
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Självkänsla nu!