Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2012-05-24
Förlag
Friare Liv
ISBN
9789197944328
Ilska, skuld & skam tre sidor av samma mynt (e-bok)

Ilska, skuld & skam tre sidor av samma mynt (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-24
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Skam, skuld och ilska. Tre känslor som vi knappt vill kännas vid - och som ändå påverkar oss genom hela livet och i alla relationer. Tänk om du kunde förhålla dig till dessa känslor på nya sätt? Tänk om de faktiskt är där för att lära dig att bli mer fri?

Den här boken hjälper dig att göra skam, skuld och ilska till vägledare istället för fiender. De är nycklar till ditt inre liv, till den du är. Du kommer att våga möta din längtan efter respekt. Du kommer få tillgång till dina behov bakom skammen. Vad skulle vara möjligt om du inte längre behövde krympa dig själv för att undvika skuld? Eller undertrycka och agera ut din ilska på sätt som inte gagnar dig? Hur skulle ditt liv se ut då?

Författaren Liv Larssons inspirationskälla är Nonviolent Communication (NVC). Hon vill visa hur ilska, skam och skuld går hand i hand med det sätt att tänka som utvecklats under de senaste åttatusen åren. Samtidigt ger hon läsaren konkreta verktyg som kan användas för att skapa större frihet och fler valmöjligheter i livets alla situationer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ilska, skuld & skam tre sidor av samma mynt