Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2012-04-23
Förlag
NCP - New Cosmic Paradigm
Dimensioner
210 x 146 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Ucceb
ISBN
9789197987905
Fysiken, Martinus kosmologi och teorin om allt : GrundEnergiTeorin - GET (häftad)

Fysiken, Martinus kosmologi och teorin om allt : GrundEnergiTeorin - GET

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-04-23
271
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En helt Ny Verklighetsförståelse! Framlägger en modell som uppfyller fysikernas kriterier för "Teorin om Allt" och ger svar på många av fysikens olösta gåtor - möter forskningen i CERN. Beskriver de kvalitativa vakuumenergierna, "Grundenergierna" i nollpunktsfältet som bygger upp hela vår fysiska värld, förklarar mörk materia, mörk energi, partiklar, massa, Higgsfältet, gravitationen, rummet och tiden m.m.

Leif Pettersson har lyckats presentera det komplexa och häpnadsväckande materialet lättillgängligt och överskådligt. Ämnet är högaktuellt och av stort allmänintresse - möter forskningen i CERN samt matchar också inslag inom vetenskap och populärvetenskap i media. GrundEnergiTeorin ställer oss inför en helt ny verklighetsuppfattning. Boken är rikt illustrerad med färgbilder.

Fysikerna har som bekant sedan länge arbetat intensivt med att försöka förstå vår fysiska värld, inkluderande den stora uppgiften att förena de fyra naturkrafterna: gravitationen, elektromagnetismen, den starka kärnkraften respektive svaga kärnkraften, till "Teorin om Allt", men hittills utan framgång. Leif Pettersson presenterar i denna bok ett banbrytande och mycket spännande material med teorier baserade på den intuitiva kunskapen i Martinus Kosmologi, och påvisar en helt ny modell, "GrundEnergiTeorin - GET" som bl.a. motsägelsefritt just förenar de fyra fundamentala naturkrafterna och därmed ger oss "Teorin om Allt"! Dessutom framläggs hypoteser som kan förklara de bakomliggande mekanismerna för Einsteins allmänna och speciella relativitetsteorier, kvantfysiken med dess hypotetiska gravitoner, Higgspartiklar m.m., samt för den gåtfulla mörka materien och den mörka energin. Boken ger en logisk och sammanhängande lösning på många av fysikens olösta gåtor, inklusive mycket av det man arbetar med i mänsklighetens hittills största forskningsprojekt, partikelacceleratorn i CERN. Boken ingår i "New Cosmic Paradigm - NCP X-AIONS" - förmedlande en Ny Verklighetsförståelse utifrån den intuitiva kunskapen i Martinus Kosmologi, med fokus på människans och vetenskapens stora frågeställningar om Livet, Medvetandet och Verkligheten. För mer information se www.newcosmicparadigm.org
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fysiken, Martinus kosmologi och teorin om allt : GrundEnergiTeorin - GET
  2. +
  3. Kvantfysiken och livet : våra innersta mekanismer och världarna omkring oss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvantfysiken och livet : våra innersta mekanism... av Joar Svanvik, Göran Johansson, Ingemar Ernberg, Göran Wendin, Tomas Lindblad (inbunden).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fysiken, Martinus kosmologi och teorin om allt : GrundEnergiTeorin - GET. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. För mig som är intresserad avkvantfysik, och jobbar...
    Marie Eva Carina Plym, 19 november 2013

    För mig som är intresserad avkvantfysik, och jobbar med kranio sakral, som friskvårds terapeut skapar den en bra förståelse, i vad som händer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leif Pettersson