Bröderna Lejonhjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (112.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789198119299
Bröderna Lejonhjärta (ljudbok)

Bröderna Lejonhjärta (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-31
123
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I Nangijala, där är det ännu lägereldarnas och sagornas tid, och det är dit man kommer när man dör. Det berättar Jonatan Lejon för sin bror Skorpan som ligger sjuk och har råkat få veta att han snart ska dö. Hur kan det vara så hemskt att en del måste dö när dom inte har fyllt tio år ens, undrar Skorpan. Vet du Skorpan, jag tror att du får det härligt, försäkrar Jonatan. I Nangijala får man vara med om äventyr från morgon till kväll och om nätterna också. För det är i Nangijala som alla sagor händer. Skorpan älskar sin bror Jonatan över allt annat. Jonatan som är så modig och stark, med honom vågar man vara med om vilka äventyr som helst. Men inte ensam. Ensam är han bara en liten rädd krake. Så bra då att han inte behöver vara i Nangijala utan Jonatan. Så bra att de tillsammans får bli Bröderna Lejonhjärta. Nangijalas sagor är sköna men farliga och grymma. Men heter man Lejonhjärta så vågar man det yttersta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bröderna Lejonhjärta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk fantasy
    Morpheus, 31 juli 2020

    Bröderna Lejonhjärta är en bok som jag tycks bli mer och mer förtjust i var gång jag läser om den, nu senast i den här ljudboksversionen, inläst av Astrid själv.

    Berättelsen om de två bröderna, den vackre, modige och gode idealisten Jonathan och hans sjuklige och mer rädde lillebror Skorpan, som efter döden kommer till Nagijala, där det fortfarande är lägereldarnas och sagornas tid, och som måste bekämpa tyrannen och erövraren Tengil från Karmanjaka, känner nog de flesta till. Har m... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren

Bloggat om Bröderna Lejonhjärta