Dödskallegänget : Roman (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2017-11-02
Förlag
Murbruk förlag
Dimensioner
210 x 134 x 14 mm
Vikt
203 g
ISBN
9789198192575
Dödskallegänget : Roman (häftad)

Dödskallegänget : Roman

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-11-02
175
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dödskallegänget : Roman Kan levereras innan julafton
Det urgamla universitetet i Lund har i århundraden fostrat välbeställda och lyckligt lottade. Men nu gläntas det på portarna och också de som inte har Bourdieus kulturella kapital i ryggraden, utan bara skam och stolthet, kan smita in. Visst gör det ont när knoppar brister och ont när de traditioner som alltid härskat utmanas - för fortfarande släpar sig spöken efter mördade kvinnor fram genom salar och bibliotek, böcker skrivna med blod fyller dammiga hyllor.

Ronny dras in i sammanhang han inte kan kontrollera när han möter ett av de små sällskap som samlas i skuggorna, alla med egna ambitioner och mål, fyllda av tron på sin egen förträfflighet och med rätten på sin sida. Drömmen om universitetet kan snabbt bli en mardröm och när Ronny möter sin dubbelgångare börjar verkligheten falla samman på allvar.

I Dödskallegänget blandas filosofi och magi under den blöta filt av klass som ligger tung och kvävande över våra liv. Det eviga utforskandet av medvetande, verklighet och sanning är oavbrutet underhållande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödskallegänget : Roman
  2. +
  3. Alla röster, alla ljus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alla röster, alla ljus av Agneta Thomasin Svensson (häftad).

Köp båda 2 för 330 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödskallegänget : Roman. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Något om Dödskallegänget
    Astur, 16 mars 2018

    Spännande intrig, välskrivet om klass och hög igenkänningsfaktor! Imponerande sexscen också, det är ju definitivt ovanligt att läsa. Den här boken blandar ordentligt och kommer undan/ lyckas med det!

Visa alla 1 recensioner