Trolldomsakademien. Spökslottet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (139.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Trolldomsakademien (del 3)
Inläsare
Stina Engelbrecht
Utgivningsdatum
2016-10-03
Förlag
Mindport Audiobooks
ISBN
9789198308044
Trolldomsakademien. Spökslottet (ljudbok)

Trolldomsakademien. Spökslottet Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-10-03

Styckköp

124

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det är sommarlov på Trolldomsakademien, men de tre vännerna Miranda, Orville och Emmi kan inte åka hem. De är inlåsta i skolan! Och den är sig inte lik. Hela huset har förändrats och blivit en mörk och farlig labyrint. Det verkar som om det spökar! Hur ska de komma ut? Det sägs att huset där Trolldomsakademien håller till har en egen själ. Tänk om de aldrig blir utsläppta ... Tillsammans med sin lärare Malda och bargesten Briar får de kämpa för att lösa spökslottets gåta.

Den nya, spöklikt spännande boken om Trolldomsakademien svämmar över av häpnadsväckande hemligheter och knasiga klantigheter. Med fantastiska illustrationer av författaren Peter Bergting.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trolldomsakademien. Spökslottet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag älskar den och läser om den många gånger
    Kalina, 11 januari 2018

    Den var jättespännande och jag gillar spänning. Många vändningar, man kunde nästan aldrig veta vad som skulle hända. Jag rekommenderar denna boken för åldrarna 9-12, jag själv är 10 år.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Bergting