Profetians Tid (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
586
Utgivningsdatum
2020-07-13
Förlag
Kräm Kommunikation
ISBN
9789198314557
Profetians Tid (e-bok)

Profetians Tid (e-bok)

Blodsbandskrönikan del 3

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-13
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Världen är i kaos efter attentatet i Malmö. Lina Hultberg har utsetts som ansvarig för den kommande utredningen och hon befarar det värsta när det gäller Marcus och Maria. Snart befinner hon sig i ett inferno av händelser där fienden hela tiden tycks byta skepnad.
Kommissarie Bartoli i Rom utreder två mord med ockult bakgrund. När fallet tar oanade vägar hinner det förflutna ikapp honom och en gammal utredning blir återigen aktuell.
Carl-Henric von Wolterup kommer över en gammal bibel som ser ut att kunna leda honom till hemligheten. Ska han lyckas knäcka koden så att den uråldriga profetian om Verkställaren slår in? Har man tolkat profetian rätt? Vad är egentligen sanningen?

Profetians Tid är den sista delen i Blodsbandskrönikan. Författaren har hämtat inspiration från historiska och nutida verkliga händelser som vävts samman till en spännande berättelse i högt tempo.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hansson John Fredrik

  • Symbolens Skugga

    Hansson John Fredrik

    Efter den tumultartade upplösningen på Valåsens gods, huset som sprängdes på Limhamn och mellanlandningen på skyddsgården i Dörröd skickas Marcus och kollegorna utomlands för att förbereda sig inför kampen mot organisationen. Under arbetet med att...

  • Osynlig Makt

    Hansson John Fredrik

    Osynlig Makt är den inledande boken i trilogin Blodsbandskrönikan. Böckerna omfattar tre delar och är inspirerade av historiska och nutida verkliga händelser som vävs samman till en spännande berättelse i högt tempo. DE VERKAR MITT BLAND OSS, DOLD...