Magdala (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2017-05-05
Upplaga
1
Förlag
Inzpera
SAB
Hc
ISBN
9789198370409
Magdala (häftad)

Magdala

Häftad, Svenska, 2017-05-05
261

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    95
Visa alla 1 format & utgåvor
Hon har länge kört över sig själv i sin längtan efter bekräftelse och kärlek. Det för henne utmattad till sjukhuset där hon börjar drömma märkliga drömmar. Är det hennes eget undermedvetna som talar till henne eller har det hon drömmer hänt tidigare, kanske i ett annat liv? Vad är verklighet, vad är dröm? Magdala börjar söka pusselbitarna som ska hjälpa henne att bli frisk igen. Minnesbilder från barndomen blandas med nattens drömmar, tankar och insikter men framför allt är det relationerna med män som upptar hennes tankar. Är hon kanske medberoende, har hennes relationer varit mer destruktiva än vad hon tidigare sett? Och hur kommer Maria Magdalena in i bilden och vem är den mystiska översteprästinnan som ständigt finns närvarande?

Magdala är en berättelse full av mystik, med både inre och yttre resor, tillbakablickar och en hel del för läsaren att utforska i sig själv.

Om Cornelia Carina Södergren Rönning:
Cornelia har arbetat som relationsterapeut i tjugo år och skrivit flera böcker om kärlek och relationer. Hon har också medverkat i ett dussin antologier med sina noveller och dikter. I den här boken vävs den långa yrkeserfarenheten, visdomen och kunskapen in i en berättelse om relationer, medberoende, hur det är att vara kvinna och människa, relationen till naturen, kärleken, sexualiteten, livet och döden för att ge läsaren en del aha-upplevelser och kanske också några nya insikter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Magdala
  2. +
  3. Med fickorna fulla av stenar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med fickorna fulla av stenar av Cornelia Rönning Södergren (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »