Söta, röda sommardrömmar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
cilla storm (del 1)
Utgivningsdatum
2018-08-17
Förlag
Lovereads by Forum
ISBN
9789198409741
Söta, röda sommardrömmar (e-bok)

Söta, röda sommardrömmar E-bok

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-08-17

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Söta, röda sommardrömmar" är en charmig berättelse där oväntad kärlek och skärgårdsliv möter en kittlande spänningsintrig.

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen - en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Trots att hon helt saknar gröna fingrar bestämmer hon sig för att slå till.

Men när en ung kvinna hittas död på ön på midsommardagens morgon tar Cillas liv en helt ny vändning. Cilla visar sig ha varit den sista som såg kvinnan i livet och hon blir snabbt indragen i utredningen - som leds av den mycket stiliga polisen Adam.

Den smått neurotiska och Chardonnay-pimplande Cilla och den strikta, välklädda Adam är så olika som två människor kan vara - ändå dras de till varandra. Men så sker plötsligt ännu ett mord som ställer allt på ända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Söta, röda sommardrömmar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare bra kombo romantik/spänning
  Maud Lille-Mor Edenborn (Nacka), 9 november 2019

  enkel på ett fint och välskrivet sätt.
  Man bara konsumerar utan att tänka på något.
  Genomtänkt i all sin enkelhet.

  Fler sådana Christoffer. Jag är ditt största fan.
  Maud E.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 augusti 2018

  Söta, röda sommardrömmar är den fjärde boken som jag har läst av författaren Christoffer Holst. Jag har tyckt mycket om hans tre tidigare böcker, och jag tycker mycket om den här nya boken.

  Här är länkar till mina recensioner av dom tidigare böckerna: Mitt hjärta går på, Mindfulness for losers, och För oss är natten ljus.

  Christoffer har även skrivit en ungdomsbok, Väntar tills natten kommer, som jag dock inte har läst. Här är en länk till den boken, hos förlaget.
  Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christoffer Holst