Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-03-09
Förlag
Bullet Point Publishing
ISBN
9789198430738
Guldläge på nätet: Sökmotoroptimering för alla (e-bok)

Guldläge på nätet: Sökmotoroptimering för alla E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-03-09
231
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor

Vill du öka din försäljning på nätet med en metod som alla kan lära sig på en kväll? Då är det dags att lära sig sökmotoroptimering.


I denna fjärde upplaga av Guldläge på nätet har författarna uppdaterat boken med vad som hänt i Googlevärlden sedan sist och även justerat vissa av sina rekommendationer.

Sökmotoroptimering handlar om att lära sökmotorerna på Internet att hitta och värdera din sajt, så att du hamnar högst upp i sökresultaten. Statistiken visar nämligen att 60 % av all trafik går till det första, andra och tredje sökresultatet.

I Guldläge på nätet får du vägledning av Magnus Bråth och Michael Wahlgren som hjälpt mängder av stora och små företag att förbättra sitt läge på nätet; från stora e-handelsföretag till lokala cykelbutiker. Sökmotoroptimering fungerar för alla.

Här får du lära dig allt om optimeringsarbetets olika faser: analysen, arbetet med sajtinnehållet, länkstrategin och utvärderingen av resultatet.

Hur hittar man de smartaste sökorden? Hur bygger man upp sajten med innehåll och undersidor för att den ska vara bra i sökmotorernas värld? Och vilka andra sajter därute kan det vara bra att få länkar med förtroende från?

I Guldläge på nätet får du lära dig allt detta och mycket mer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Bygg en pengamaskin : Google AdWords för alla Reviderad utg

    Michael Berman, Michael Wahlgren

    Ny reviderad utgåva! I Sverige görs 50 miljoner googlingar per dag. Genom att annonsera med Google AdWords kan du nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de vill köpa det du har att erbjuda. Detta har gjort AdWords till ett av världe...

  • Bygg en pengamaskin : Google AdWords för alla

    Michael Berman, Michael Wahlgren

    I Sverige görs 50 miljoner googlingar per dag. Genom att annonsera med Google AdWords kan du nå dina potentiella kunder i precis det ögonblick som de vill köpa det du har att erbjuda. Detta har gjort AdWords till ett av världens mäktigaste annonse...