Intraprenören -Nyckeln till innovation (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-26
Förlag
Kraftsamlarna Förlag
ISBN
9789198446241
Intraprenören -Nyckeln till innovation (e-bok)

Intraprenören -Nyckeln till innovation (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-11-26
147
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Hemligheten bakom framgångsrik innovation - Intraprenören! Vad gör vissa företag mer innovativa och framgångsrika än sina konkurrenter? Enligt forskarna beror det på hur man använder sig av sina mest kreativa medarbetare - intraprenörerna. De som driver utveckling och förändring i sitt arbete. World Economic Forum kallar dem för "the Hidden Entrepreneurs".

Intraprenörerna själva är ofta medvetna om att de skiljer sig från sina kollegor, men inser inte hur speciella de är. Deras egenskaper och starka drivkrafter gör dem unika och det krävs särskilda förutsättningar för att de ska lyckas. Men när allt fungerar som bäst skapar de innovationer som kan bli otroligt framgångsrika.

Men vad behöver en intraprenör för att lyckas? Den här boken är en praktisk guide för ledare, chefer och intraprenörer. Här presenteras intraprenörernas egna erfarenheter tillsammans med analyser och råd av författaren och intraprenören, Birgitte Stjärne, med stöd av aktuell forskning inom bl.a. intraprenörskap, kreativitet, motivation, arbetsklimat och ledarskap.

Med hjälp av forskning och intervjuer introducerar författaren läsaren till en värld där ingenting är omöjligt. Fokus ligger på att skapa strukturer och en kultur och ledarskap som gynnar innovation och samtidigt öka kunskapen om hur man kan identifiera och stödja intraprenörer på arbetsplatsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birgitte Stjärne

  • The Intrapreneur - The Key to Innovation

    Birgitte Stjärne

    Get to know the secret behind intrapreneurship - The Intrapreneur Why are some established businesses more innovative and successful than their competitors? Researchers say that it is down to how they use their most creative employees - their intr...