Stanna hos mig (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-24
Förlag
Nicole Publishing
ISBN
9789198446609
Stanna hos mig (e-bok)

Stanna hos mig (e-bok)

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-24
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
När Anna möter drömprinsen inser hon att hon aldrig någonsin varit så attraherad av en man förut. Martin visar sig vara allt hon drömt om och hennes kropp reagerar omedelbart i hans närvaro. Sexet är hett och ohämmat. Aldrig i sin vildaste fantasi hade hon trott det kunde kännas såhär euforiskt och passionerat. Eller att hon skulle låta Martin göra allt det han gör med henne. Problemet är bara det att Martin har en mörk sida också, och den hotar deras relation innan den ens hunnit börja. Anna inser att hon inte längre kan nöja sig med att vara någons knullkompis, det måste få ett slut. Men kan hon verkligen låta honom gå när bara tanken på honom får hela hennes kropp att värka av begär?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Stanna hos mig . Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Romantisk och mysig
  Sandra , 8 januari 2018

  En kort men sensuell berättelse. Tar upp både het passion och sorg över olycklig kärlek. Helt klart läsvärd och något för alla som gillar kärleksberättelser!

 2. Förutsägbar
  Boknörden, 3 januari 2018

  Denna korta novell verkade lovande med tanke på tidigare recensioner, men blev tyvärr en besvikelse. Kändes förutsägbar och jag hade svårt att tycka om personerna i novellen.

 3. Erotik som den ska vara

  Vacker och väldigt sensuell men framför allt en underbar erotisk novell som gick direkt in i hjärtat på mig. Välskriven och man kan lätt ta den till sitt hjärta. Gillar man erotiska noveller ska man verkligen ge denna lilla juvel en chans. Jag kan varmt rekommendera denna till alla som gillar lite lättare erotik.

 4. Romantisk och het
  Isabell , 5 december 2017

  En välskriven och mysig berättelse om hur ont äkta kärlek faktiskt kan göra. Blandat med en massa kittlande erotik. Rekommenderar verkligen alla som gillar romantik och även lite hetare sådan att läsa denna!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Nicole Löv