Sånger av is och ånga (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2018-12-21
Upplaga
1
Förlag
Nicole Publishing
Dimensioner
180 x 110 x 22 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789198446654

Sånger av is och ånga

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2018-12-21

Slutsåld

Vanessa och Henrik träffas på en resa som är skräddarsydd av den mystiska Anastasia. Hon driver en resebyrå, men inte vilken som helst.
Linda och Are finner varandra efter en fest som spårar. Ordentligt.
Jack finner sig själv under en flygresa som tar honom till en helt annan destination än tänkt, medan en kvinna förirrar sig in i ett uråldrigt tempel som bär på fler hemligheter än hon någonsin kunnat ana.
Viktoria och John dras till varandra på ett omöjligt ställe. Ska de våga göra det förbjudna?

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sånger av is och ånga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Erotiska noveller
    @bettan_bokprataren (Örebro), 6 januari 2020

    En bok som är oerhört fulladdad med erotik och erotiska äventyr. Den är skriven på ett lättsamt sätt och med humor om passion och med glimten i ögat.

    Jag kan inte påstå att jag blev imponerad, men vill du ha banala historier med massor av sex så är den här helt rätt för dig. Jag skumläste och kommer inte att läsa fler inom den här genren då det inte ger mig någonting.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Vanessa Salt