Operation Notvarp - ubåtsjakten i Hårsfjärden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Notvarp Kalla Kriget (del 1)
Inläsare
Martin Halland
Utgivningsdatum
2020-11-19
Förlag
Notvarp Förlag
ISBN
9789198450132
Operation Notvarp - ubåtsjakten i Hårsfjärden (ljudbok)

Operation Notvarp - ubåtsjakten i Hårsfjärden Ljudbok

(44 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-19

Styckköp

199

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Boken är en verklighetsbaserad militärpolitisk thriller som kontrast till alla ogenomträngliga ubåtsutredningar. En äventyrsroman med Sveriges överbefälhavare, Sveriges statsminister, samt ett antal tongivande militärer med svensk och utländsk nationalitet. Berättelsen utspelar sig i en tid då Kalla Kriget hårdnade, samtidigt som Sveriges neutralitet ifrågasattes i gränslandet mellan Nato och Warszawapakten. Operation Notvarp är en skönlitterär berättelse som erbjuder äventyr, spänning, intriger och spetsighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Operation Notvarp - ubåtsjakten i Hårsfjärden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Erbarmligt dålig
  Anders, 13 oktober 2021

  Själva storyn, som till vissa delar bygger på verkliga händelser, går åt det konspirationsteoretiska hållet och det är tämligen uppenbart att författaren inte har särskilt mycket insyn i hur Sveriges försvar fungerade på 80-talet. Av någon anledning har lätt identifierbara personer, partier och tidningar fått nya hittepånamn vilket är smått irriterande. Detta innebär förvisso inte i sig att boken inte kan vara läsvärd, men det stora problemet är de grova språkliga bristerna som gör boken enor... Läs hela recensionen

 2. Operation Notvarp ljudbok
  Henrik, 9 maj 2021

  Tycker boken är spännande och bra med verkliga inslag blandat med fiktion. Tyvärr är uppläsaren mindre bra och sakna flyt, engagemang och förmågan att skapa känsla att man vill lyssna vidare. Satsa på ett känt namn med en röst som fängslar för ett bättre resultat.

 3. Mycket bra!
  -, 30 april 2021

  Mycket bra och intressant bok med bra uppläsare. Rekommenderas varmt!

 4. Ja så kanske det gick till
  -, 17 januari 2021

  Gillar man Hamilton böckerna gillar man absolut denna. Inte så mycket våld, men bra underbyggd berättelse

 5. Spännande
  Sonny, 13 december 2020

  Grymt bra bok, nu går jag runt och undrar vad som egentligen är sant.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Mikael Nyman

 • Marskalkstaven

  Mikael Nyman

  Marskalkstaven är en fristående uppföljare till den uppskattade romanen Operation Notvarp , där samma huvudkaraktärer återkommer i en ny militärpolitisk thriller. En spänningsroman som utspelar sig 1984, under en intensiv del av kalla kriget. Sver...