Anstiftarens löfte (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Hämndtrilogin (del 2)
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2019-05-15
Upplaga
1
Förlag
DareMe Publishing
Originaltitel
Anstiftarens löfte
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
412 g
SAB
Hc
ISBN
9789198498509
Anstiftarens löfte (häftad)

Anstiftarens löfte

(17 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2019-05-15
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Terrorn har lamslagit Stockholm igen. Peter Nordström utnyttjar tumultet i Sverige för att obemärkt återvända hem efter vistelsen i Thailand, där han slutfört sitt senaste uppdrag. Han tar risken att åka hem, trots att han är internationellt efterlyst, eftersom han vill skydda sin bästa vän Samir. Samir har blivit skjuten av maffian, som en konsekvens av den hämndturné Peter startat.

Ledd av sin inre General tar Peter sig an den undre världen. När han vid sidan av detta upptäcker att terrordådet även drabbat hans familj blir det personligt.

Polisen och Säpo arbetar för högtryck, men de inser snart att de inte är ensamma i jakten på att hitta de skyldiga, som inte tycks sky några medel för att uppnå sina ändamål.

Anstiftarens löfte är fortsättningen på Besatthetens inferno och den andra delen i Hämndtrilogin. Boken är fiction, men baserad på verkliga händelser. Vad händer när något omskakande drabbar samhället och insikten om att det finns fiender i skuggorna blir uppenbar? Och hur agerar medborgare som upplever att staten inte kan hålla dem trygga?

"En otroligt bra bok som speglar samhället idag, där jag känner igen mig."
Börje Salming
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Anstiftarens löfte. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kan ej släppa den
  Elisabeth Nilsson, 25 december 2019

  Det här är en sådan bok som läsaren har svårt för att lägga ifrån sig. Möjligheter och tillika problem som följer i den kriminella världen.

 2. Bästa bok

  En stark och spännande, beskrivande känslor,mycke bra, där en illa monsteruppväxt skapat en mördare,ett hat som man mycke väl kan förstå bryter ut,om man inte får hjälp i tid. Myndighetens skapelse.

 3. Toppenbok
  Tommy Wilhelm Carlsson, 5 september 2019

  En mycket bra och spännande bok som håller spänningen uppe.mycket bra författare boken kan varmt rekommenderas om du vill ha spänning och underhållning
  Rekommenderas

 4. Denna bok läser jag gärna flera gånger
  Anders Gunnar Wiman, 8 augusti 2019

  Att vissa saker överensstämmer med verkligheten tvivlar jag inte på. T.ex.hur hittade man Akilov i Märsta?
  Det tror jag inte att polisen själva kom fram till, de fick hjälp
  .
  Det nuvarande samhället är en katastrof och det är skapat utav personer som är totalt utan integritet eller ärlighet, utan bara ren o skär girighet och kunskap i hur man kan manipulera fram en maktställning för den nuvarande s.k. "regeringen". Det verkar aldrig ta ett slut på dessa landsförrädare som priorite... Läs hela recensionen

 5. Mycket bra serie.
  Fältjägare, 27 juni 2019

  Bra fortsättning från den första boken (Besatthetens Inferno) i den här Hämndtrilogin. Jag ser fram emot den tredje boken i den här serien. Ska bli kul att se hur allt slutar till sist!

 6. Ännu en tankeställare
  Majsandehex (RIMBO), 4 juni 2019

  Har läst den första boken o denna är en fortsättning
  Även denna är mycket bra o läsvärd.En bok där innehåll delvis ska vara plockad från verkligheten får mig att känna en rätt stor obehagskänsla i magen. En sida vi vanliga dödliga varit förskonade ifrån eller rättare sagt inte sett eller mer nog blundat för. Där media valt att hålla tyst, sopa under mattan o lägga locket på. Det görs ju fortfarande men frågan hur länge till.......

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna