Läs mina läppar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-24
Förlag
Nirstedt/litteratur
ISBN
9789198505450
Läs mina läppar (e-bok)

Läs mina läppar E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2019-01-24
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Skulle då inte även jag framstå som någon som vill bevara en hemlighet

Lina Rydén Reynols poesi rör vid olika övergångar, eller växlingar, mellan agrart och industriellt, naturligt och artificiellt, enskilt och gemensamt, mellan historia och sanning, men också växlingar i ekonomisk bemärkelse, av olika sorters valuta eller värde och de som äger rum i ramsans språklekar, från en rad till en annan, och i förlängningen inne i kroppens elektriska impulser. Det produceras: ägandet, tjänandet, munnen, ätandet, och minnets automatiska meningsskapande i de självtränande systemen. Läs mina läppar vill närma sig det som finns, och villkoren för dess existens.

Lina Rydén Reynols är född 1983 och uppväxt i Falun, Karlstad, Huddinge och Norge. Idag bor hon i Stockholm och är verksam som förlagsarbetare. Läs mina läppar är hennes första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lina Rydén Reynols

  • Använd dem som du vill

    Lina Rydén Reynols

    Härma en kärlek vi inte minns Drabba mig ännu en gång Missväxt och hungersnöd råder. Efter en olycka på fältet upptäcker en kvinna att hon har förmågan att förändra allt för människorna på gården. Nu får de att äta. Men vad gör det henne till, och...