Tranor och körsbärsträd (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2021-10-07
Förlag
Wildbergs förlag
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
419 g
SAB
Hc
ISBN
9789198696905

Tranor och körsbärsträd

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-10-07
259
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tranor och körsbärsträd är namnet på en nyupptäckt målning av Carl Larsson. Målningen visar sig dock innehålla hemligheter som många är beredda att göra vad som helst för att antingen komma åt eller dölja.
Konstkonsulten Francis Lasker dras in i jakten på verkets hemligheter och får på vägen uppleva både kärlek och hat, nya och återfunna vänner, glädje och sorg samt musik och konst i ett sommarfräscht Stockholm och ett lika skönt somrigt Järvsviken.
Tranor och körsbärsträd är den första boken om Francis Lasker och hennes sambo, den världsberömda konsertpianisten Chameleon Hope.
Den prisade hundhistorikern och hundboksförfattaren Stefan Reitersjö (1967) debuterar skönlitterärt med en skön och intellektuellt stimulerande deckare i Jan Mårtensons anda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tranor och körsbärsträd
  2. +
  3. När körsbärsträden blöder

De som köpt den här boken har ofta också köpt När körsbärsträden blöder av Mats Arehn (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tranor och körsbärsträd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bra debutroman av Stefan Reitersjö
    Lars G Hartzell, 14 februari 2022

    Romanen Tranor och körsbärsträd är Stefan Reitersjös debut som romanförfattare. Han är en av våra främsta hundhistoriker och har tidigare gett ut Hundens världshistoria. Titeln "Tranor och körsbärsträd" syftar på en nyupptäckt målning av den berömde svenske konstnären Carl Larsson. Handlingen kretsar kring konstverket och dess hemligheter. Det går inte att ta miste på att författaren både har ett stort konst- och musikintresse. Stefan Reitersjö rör sig obehindrat på dessa kulturområden. Man k... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stefan Reitersjö