Hormonell harmoni (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2023-02-07
Förlag
The Book Affair
ISBN
9789198704747
Hormonell harmoni (e-bok)

Hormonell harmoni E-bok

den holistiska vägen till kvinnors hälsa

E-bok (EPUB), Svenska, 2023-02-07
125
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Doctor Diamantis Koukouvinos debuterade 2021 med Nyckeln till din hälsa. Med sin bakgrund som läkare i kinesisk medicin och en fördjupning i funktionell medicin har han med sin unika kombination av kunskaper hjälpt tusentals patienter med allt från fysisk smärta till psykisk ohälsa. Nu är han tillbaka med boken Hormonell harmoni: den holistiska vägen, där han fördjupar kunskapen om vanliga hormonella besvär som pms, mensvärk och klimakteriebesvär och vad man själv kan göra för att uppnå ett liv i hormonell harmoni.

Vi lever tyvärr i en epidemi av hormonella obalanser med symptom som leder till olika diagnoser. I min kliniska praktik träffar jag ett stort antal patienter och den absolut största majoriteten är kvinnor. När jag öppnade min klinik blev jag förvånad över att det var så många unga kvinnor som sökte sig till mig med diverse kroniska hormonella besvär.

Inom kinesisk medicin ses kvinnohälsa sedan flera tusen år tillbaka som ett område av absolut största vikt, och det finns en lång tradition av att behandla hormonrelaterade obalanser i samspel med kroppens egen självläkande förmåga. Med grund i såväl traditionell kinesisk medicinsk visdom som ny modern forskning går Diamantis igenom grunden till olika hormonella obalanser och delar med sig av övningar, listor och tips för alla som är redo att ta sin hälsa i egna händer och skapa rätt förutsättningar i både den inre och yttre miljön för kroppen att läka sig själv.

Här lär vi oss hur man som kvinna kan leva i samklang med sin hormoncykel, så att den blir en positiv del av livet i stället för ett nödvändigt ont. Hur viktigt det är att lyssna på kroppen och förstå vad den egentligen vill säga oss, i stället för att blockera upplevelsen av smärta och låta bli att ta tag i grundorsaken. Och kanske viktigast av allt insikten om vikten av att återfinna och landa i sin feminina energi, för ett liv i lycka och balans.

När du skapar förutsättningarna för dina hormoner att vara i balans, skapar du förutsättningarna för ett långt och friskt liv.

Doctor Diamantis Koukouvinos tog examen från naprapathögskolan i Stockholm 2012 och flyttade sedan till Shanghai i Kina där han gick den femåriga utbildningen till läkare i kinesisk medicin. Tillbaka i Sverige har han fortsatt att fördjupa sig inom funktionell medicin, och med sin unika kombination av kunskaper hjälpt tusentals patienter med allt från fysisk smärta till psykisk ohälsa. Ryktet om hans kunnande har gett honom en lång väntelista till sin klinik och ett Instagramkonto med över 50 000 följare. Hans stora passion är att hjälpa människor till bättre hälsa. December 2021 utkom hans första bok som låter honom nå och hjälpa ännu fler.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Koukouvinos Doctor Diamantis

  • Nyckeln till din hälsa

    Koukouvinos Doctor Diamantis

    Idag upplever nästan varenda människa i vårt välfärdssamhälle någon typ av fysisk eller psykisk smärta som påverkar vardagen. När Doctor Diamantis öppnade dörren till sin kliniska praktik efter studier inom naprapati och kinesisk medicin trodde ha...