Statisterna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sissel Åhlin-serien (del 1)
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2022-10-31
Upplaga
1
Förlag
Stalagmit
Dimensioner
210 x 148 x 33 mm
Vikt
537 g
SAB
Hc
ISBN
9789198817201

Statisterna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-31
213
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 1 format & utgåvor
I Västerås planerar två bröder för hur de ska leva sina liv i lyx, sedan de båda förlorat sina jobb. I Sala blir Steffo, Noor och Marcus inblandade i en grov stöld i samband med en filminspelning. Kriminalinspektör Sissel Åhlin får ärendet på sitt bord, samtidigt som deltagarna gräver sig allt djupare i ett försök att undkomma både rättvisan och sina egna personliga problem. Påtryckningarna ökar och hållhakarna blir fler, både inom gruppen och utifrån. Utredningen visar snart att brottet är planerat in i minsta detalj, men finns det något perfekt brott? När hjärnan bakom stölden känner sig trängd blir situationen betydligt hotfullare för de inblandade och snart dras även Sissel in. Kanske går det inte att lita på den som står en närmast?

Statisterna är första delen i en planerad trilogi om utredaren Sissel Åhlin.

Om författaren: Anna Samuelsson har tidigare bott i Sala och har nu sitt hem i Västerås - båda är städer som romanen utspelar sig i. Hon har en polisutbildning bakom sig och skriver gärna spänningsromaner om väl genomtänkta brott. Läs mer på www.annasamuelsson.se.

Recension: "Det är omöjligt att sluta läsa. Karaktärerna fastnar hos mig och det finns så mycket mer än ett brott som ska lösas. Grundidén känns både unik och spännande, rentav genialisk." @sarasbokhyllor, bokbloggare och bokinspiratör på Instagram.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Statisterna
 2. +
 3. Älgkronan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Älgkronan av Aline Lilja Gladh (pocket).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Statisterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och nyskapande intrig!

  Oj, jag vet verkligen inte vad jag ska säga eller tycka om denna boken. Hatkärlek är väl lite väl starkt men jag känner mig förvirrad.

  "Statisterna" liknar inget annat jag har läst, i positiv bemärkelse, men jag känner mig kluven. Idén är jättebra, boken är både välskriven och lättläst men jag får ingen riktig känsla för någon av karaktärerna. En manlig motsvarighet till dum blondin (förlåt, inte meningen att kränka blondiner) en annan man som är rädd för sin egen skugga, ytterligare... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna L Samuelsson