Bara den starkaste överlever (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Mörkt Paradis (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2023-08-21
Upplaga
2
Förlag
Storify Publishing AB
Dimensioner
24 x 205 x 132 mm
Vikt
505 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789198849851

Bara den starkaste överlever

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-08-21
199
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
»Inlåst. Dehumaniserad. Dödsdömd«

I en mörk version av en nära framtid har människans värld gått under. En ny okänd art har tagit över Europa och återstoden av mänskligheten hålls fångad på olika gårdar.

På gården som kallas för Uppfödningen växer M24 upp under brutala och hemska förhållanden. Hon vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån men flyktiga minnen påminner henne om att hon en gång levt i frihet. Tillsammans med sina vänner gör hon allt i sin makt för att överleva. Blir man bortförd från gården är det mot en säker död.

När tiden börjar rinna ut måste hon välja: att acceptera sitt öde eller att försöka ta sig ut. Hur långt är hon beredd att gå för sin och andras frihet? Och vad finns egentligen kvar av mänskligheten utanför fiendens gårdar?

Läsaren möter en vacker men brutal värld, full av äventyr och skrämmande mörker. Men där uppstår även kärlek och vänskap. Endast en sak är säker i detta mörka paradis överlever bara den starkaste.

Jag älskar det! En blandning mellan Hunger Games och Apornas planet. Det är mörkt, dystopiskt och fyllt av spänning, och får en att tänka till om mänskligheten. LOVISA WISTRAND, FÖRFATTARE TILL ALVBLODSTRILOGIN

Det här är en otrolig spännande bok där läsaren får följa med på en fartfylld resa redan från första sidan. Hernius har lyckats skapa en mörk värld som både lockar och skrämmer. ELZAS BOKHYLLA

Tänk att få vara medresenär i en dystopi så svindlande som denna! EMMA VÅGERÖ, @LOVEOFBOOOKS
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bara den starkaste överlever
 2. +
 3. Förvildad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förvildad av Maria Hernius (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara den starkaste överlever. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det bästa jag läst!
  Amanda , 15 december 2023

  Jag säger bara wow! Detta är en av de bästa böckerna jag läst. Jag slukades direkt och sägs in i denna fartfyllda bok! Älskar den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Hernius

 • Förvildad

  Maria Hernius

  » Jagad. Vild. Förtryckt « Förvildad är andra delen i den spännande och fartfyllda dystopiska trilogin Mörkt paradis. Efter utmanande prövningar och hårda strider har Eld och Månklanen lyckats med det omöjliga. Men fienden är ständigt på jakt. Var...

 • Mörkt paradis

  Maria Hernius

  Inlåst. Dehumaniserad. Dödsdömd. I en mörk version av en nära framtid har människans värld gått under. En ny okänd art har tagit över Europa och återstoden av mänskligheten hålls fångad på olika gårdar. På gården som kallas för Uppfödningen växer ...