Att vinna över ensamheten : Psykologens bästa råd - BOK SIGNERAD AV ANNA BENNICH (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2019-09-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Leino, Nina (form)
Dimensioner
217 x 143 x 17 mm
Vikt
339 g
ISBN
B000345224
Att vinna över ensamheten : Psykologens bästa råd - BOK SIGNERAD AV ANNA BENNICH (inbunden)

Att vinna över ensamheten : Psykologens bästa råd - BOK SIGNERAD AV ANNA BENNICH

Inbunden Svenska, 2019-09-20

Slutsåld

BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV ANNA BENNICH!

Vi talar sällan om det, men vi är många som kan känna oss ensamma. Det kan vara en faktisk avsaknad av social samvaro eller en känsla av att inte bli sedd, förstådd och bekräftad av de människor man har runt omkring sig.

Ensamhet bör beskrivas som en av vår tids folksjukdomar. Vi har skapat ett samhälle som fokuserar på individen oavsett hur det får oss att må, och inte sällan blir kostnaden stress, ensamhet och en känsla av tomhet. Samtidigt står såväl samhället som den drabbade ofta handfallna när det kommer till att åtgärda problemet. Hur gör man egentligen för att få nya vänner? Hur lever man med någon, och inte bara bredvid? Hur vågar man ta de där viktiga små stegen till en förändrad livssituation med större gemenskap?

Anna Bennich, leg psykolog och leg psykoterapeut, möter många människor som kämpar med olika former av ensamhet. Här beskriver hon tillståndets olika uttryck, orsaker och effekter. Hon lyfter fram den senaste forskningen om relationernas betydelse för vår hälsa och ger handfasta tips och strategier för hur vi kan öka och fördjupa relationerna i våra liv. Hon lyfter även frågan om allas vårt gemensamma ansvar för att se och finnas till för varandra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Bennich

  • Sommarstugan : konsten att överleva sommaren med släkten

    Björn Öberg, Anna Bennich

    Delar du sommarstuga med släkten? Imponerande, eftersom det inte bara är upplagt för sommaridyll utan även för emotionell härdsmälta. Om du är en av de hundratusentals svenskar som ser fram emot ännu en sommar med systers pojkväns bonusbarn och an...

  • Att vinna över ensamheten : psykologens bästa råd

    Anna Bennich

    Vi talar sällan om det, men vi är många som kan känna oss ensamma. Det kan vara en faktisk avsaknad av social samvaro eller en känsla av att inte bli sedd, förstådd och bekräftad av de människor man har runt omkring sig. Ensamhet bör beskrivas som...