Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL (kartonnage)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2019-11-27
Förlag
Forum
ISBN
B000348223
Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL (kartonnage)

Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL

(3 röster)
Kartonnage Svenska, 2019-11-27
179
Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 49.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL!

Läs om de populära YouTube-profilerna Jocke & Jonna och deras mödosamma resa för att först bli ett par, sedan lyckas hålla ihop, och därefter deras smärtsamma resa på vägen mot att skapa den familj de själva aldrig fick uppleva.De är unga. De är kära. Men de har alla odds emot sig. Tillvaron är allt annat än stabil när Jocke och Jonna träffas. De borde egentligen aldrig ha träffats. De borde ännu mindre lyckats att bli ett par. Men på något sätt får de faktiskt ihop det. Det är då de bestämmer sig för att skaffa barn. Det kan väl inte vara så svårt? Men det visar sig bli en betydligt tuffare kamp än de kunde ana.

Allt som kan tänkas gå fel går fel. De brottas med byråkrati, myndigheter, sjukvården och nattsvarta besked. Det sliter på förhållandet och båda börjar tvivla på sig själva. Den ena förnedrande undersökningen avlöser den andra. Till slut handlar det om ren överlevnad.

Som tur är har de varandra. Ibland är det tyngre för den ena, ibland för den andra - ibland lika knäckande för båda. Det är ett ständigt pendlande mellan spirande hopp och plågsam besvikelse. Men de stöttar varandra, låter inte systemet vinna och framför allt ger de inte upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL
  2. +
  3. Du är inte ensam - BOK SIGNERAD AV JOAKIM LUNDELL

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är inte ensam - BOK SIGNERAD AV JOAKIM LUNDELL av Joakim Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM &...

Övrig information

Joakim Lundell (f. 1985) är en av Sveriges mest populära YouTube-personligheter och en framgångsrik musikartist, producent och DJ.

Jonna Lundell (f. 1994) driver tillsammans med Joakim Lundell den prisbelönta YouTube-kanalen "Jocke och Jonna", samt TV-serien "Familjen Lundell". Jonna är en av Sveriges största influencers.

De bor i Norrköping och tillsammans har de dottern Lunabelle.