Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2019-11-27
Förlag
Forum
ISBN
B000348223
Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL (kartonnage)

Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL

(41 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage Svenska, 2019-11-27
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL!

Läs om de populära YouTube-profilerna Jocke & Jonna och deras mödosamma resa för att först bli ett par, sedan lyckas hålla ihop, och därefter deras smärtsamma resa på vägen mot att skapa den familj de själva aldrig fick uppleva.De är unga. De är kära. Men de har alla odds emot sig. Tillvaron är allt annat än stabil när Jocke och Jonna träffas. De borde egentligen aldrig ha träffats. De borde ännu mindre lyckats att bli ett par. Men på något sätt får de faktiskt ihop det. Det är då de bestämmer sig för att skaffa barn. Det kan väl inte vara så svårt? Men det visar sig bli en betydligt tuffare kamp än de kunde ana.

Allt som kan tänkas gå fel går fel. De brottas med byråkrati, myndigheter, sjukvården och nattsvarta besked. Det sliter på förhållandet och båda börjar tvivla på sig själva. Den ena förnedrande undersökningen avlöser den andra. Till slut handlar det om ren överlevnad.

Som tur är har de varandra. Ibland är det tyngre för den ena, ibland för den andra - ibland lika knäckande för båda. Det är ett ständigt pendlande mellan spirande hopp och plågsam besvikelse. Men de stöttar varandra, låter inte systemet vinna och framför allt ger de inte upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL
 2. +
 3. Jonna Lundell : PMS-kossan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jonna Lundell : PMS-kossan av Jonna Lundell, Leif Eriksson, Martin Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vi mot världen - BOK SIGNERAD AV JOAKIM & JONNA LUNDELL. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt bra
  Anna-Maria , 8 oktober 2020

  Vilken historia. Vad de har gått igenom. Fantastisk resa dom har gjort och dom är värda allt gott. Kan verkligen rekommendera att läsa jockes böcker först o sen denna

 2. Underbar!
  Anneli Helen Maria Jönsson, 31 december 2019

  Det finns ingenting att anmärka på, en fantastisk bok med inlevelse, kärlek, tårar och skratt. Allt som en bok ska innehålla!

 3. Bra bok
  Bettan , 28 december 2019

  Mycket bra bok. De beskriver verkligen hur deras liv har varit. Speciellt allt från att bli gravid, under graviditeten och jonnas förlossning.. Strongt gjort.

 4. Osensurerad

  Den är öppen och ärlig. Man får veta allt possitivt oc negativt dom gått igenom. Hur dom har fått kämpa sig genom livet till där dom är idag. Har nog aldrig läst en bok som är mera naken och insläppt i privatlivet. Är verkligen rörande.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information

Joakim Lundell (f. 1985) är en av Sveriges mest populära YouTube-personligheter och en framgångsrik musikartist, producent och DJ.

Jonna Lundell (f. 1994) driver tillsammans med Joakim Lundell den prisbelönta YouTube-kanalen "Jocke och Jonna", samt TV-serien "Familjen Lundell". Jonna är en av Sveriges största influencers.

De bor i Norrköping och tillsammans har de dottern Lunabelle.