SIGNERAD: Edward Bloms etikettbok - Signerad av Edward Blom (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
433
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
ISBN
B000378246
SIGNERAD: Edward Bloms etikettbok - Signerad av Edward Blom (inbunden)

SIGNERAD: Edward Bloms etikettbok - Signerad av Edward Blom

(24 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-05-04

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV EDWARD BLOM

Vad sjutton betyder jackett? När ska man anlända till en tillställning? Vilket är egentligen ditt brödfat, det till höger eller vänster?

Här får du svar på och förklaring till alla etikettfrågor du någonsin har grubblat över. Allt från middagsbjudningar, bordsskick och restaurangbesök till livets avgörande tillfällen som barndop, bröllop och begravningar.

I boken blandas det som fallit i glömska med helt nya företeelser där reglerna precis håller på att utformas. Edward förmedlar etikettens grundläggande väsen och de djupa principerna som ligger bakom.

Detta är boken för den som skall gifta sig, flytta hemifrån, börja studera eller för de som kommit upp i åren och redan har god kunskap om etikett. En bok fylld med roliga anekdoter och Edwards medryckande berättande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av SIGNERAD: Edward Bloms etikettbok - Signerad av Edward Blom. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kul, bra och praktisk
  Marie , 17 maj 2022

  Som en uppslagsbok. I den finns allt man behöver veta och lite till. Gav även min son 22 år en likadan bok, han blev med förtjust.

 2. En modern etikettsbok
  Marcus Österström, 17 maj 2022

  Mycket bra läsning, underhållande och samtidigt gör den sitt jobb med att lyfta, berika och folkbilda inom vett & etikett.

 3. Komplett om vett och etikett
  Hans G. Hodder, 17 maj 2022

  En närmast fullödig exposé över etikettregler i livets alla skeden, inklusive mer eller mindre förväntade tillställningar. Ledigt skrivet med glimten i ögat.

 4. Kanonbra för många idioter
  Östermalms Phille, 17 maj 2022

  Har man en släng av Gen Z (Zoomers) eller är du bara född i ett senare stadiet av Gen Y (Millennial). Är den här en kanon bok för dig!. Ja men varför inte, är du en Gen Alpha så är det ju ett givet val i din vardag mellan TikTok, Instagram, CapCut och Snapchat. Här har Edward genom sitt fenomenala ordförråd och, djupa kunskap delat med sig av vett och etikett för dig som ska ut bland societet och självaste HKH. En matnyttig bok om förhållningssätt i finrummet, men som fungerar lika bra på bus... Läs hela recensionen

 5. Mycket roande läsning!
  Yvonne Cacaly, 17 maj 2022

  Jag har verkligen njutit av varje sida i boken. Edward Blom skriver roligt och engagerande. Mycket att lära för oss amatörvärdar som gillar att laga mat och bjuda hem gäster.
  Rekommenderar varmt boken.

 6. Strålande bok
  Teodor Burén, 17 maj 2022

  En riktigt bra bok som innehåller viktig allmänbildning för alla människor! Rekommenderar verkligen att man läser den! Edward Blom är BEAST!

 7. Rolig och intressant!
  David Svensson, 17 maj 2022

  Läsvärd! Trevligt språk! Perfekt blandning av fakta, historia och personliga tankar. Borde vara obligatorisk läsning för varje svensk. Tack för underbar läsning, Edward!

 8. Trevlig läsning för alla
  Margaretha T, 17 maj 2022

  Boken tar upp det mesta som kan prägla vår tillvaro.
  Håller inte med om allt som skrivs i boken. Beror kanske på att jag är mer konservativ än författaren. Tänka sig¿..

 9. Rolig och informativ
  Mats Lindberg, 17 maj 2022

  Ännu en gång får man ta del av Edward Bloms otroliga kunnande och strapatser.
  Ett måste i bokhyllan där den får trängas med Edwards kokböcker.

 10. Inte bara etikett, utan konsten att vara människa
  David Wissing, 17 maj 2022

  Fantastisk bok som verkligen slår an tonen hur man kan tänka och göra för att vara en fin och behaglig människa som sätter andras trevnad och välmående i främsta rummet. Mycket humor, en del excentriska detaljer men genomgående underbar bok om etikett. Njutbar läsning!

 11. Viktig bok

  Denna boken borde många läsa. Etikett är något många in har förstått eller fått lära sig. Mycket läsvärd och otroligt bra skriven.

 12. Underbar läsning!
  Kristian Kotilainen, 17 maj 2022

  En underbart roande och lärorik läsning. Jag har funnit stor glädje i att ta del av Edwards ord och anekdoter om vett & etikett.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Edward Blom