Vargen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 6)
Utgivningsdatum
2019-08-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100145941
Vargen (e-bok)

Vargen (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-08-13
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En dag blir mardrömmen verklighet: en ung kvinna rapporteras försvunnen efter en fest. Polisen Charlotta Lugn ger sig in i det medialt uppmärksammade spaningsarbetet, och upptäcker snart spår som leder till cybervärldens mörkaste vrår. Samtidigt befinner sig advokat Shirin Nouri i en rättegång som blir en av hennes svåraste prövningar: en man erkänner att han dödat sin flickvän, men hans ombud gör ändå allt för att han ska gå fri.

I spänningsromanen Vargen berättar Katarina Wennstam om ett samhälle där rättvisan gör skillnad på män och kvinnor, och där den mediala cirkusen utnyttjar spektakulära brott för att skapa maximalt intresse. En dag kommer vargen, men lyssnar någon på varningarna?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vargen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 22 augusti 2019

  Katarina Wennstam har tidigare skrivit femton böcker, och jag har läst dom alltihopa. Åtta romaner, fyra faktaböcker, två ungdomsböcker, och en kortroman. Alla böckerna är mycket, mycket bra.

  Vargen är den fristående fortsättningen och bok nummer sex i bokserien om polisen Charlotta Lugn och advokaten Shirin Nouri.

  Och även om jag tycker mycket om författarens faktaböcker, ungdomsromaner, och kortromaner, så är det ändå hennes spänningsromaner som jag tycker bäst om.
  ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Vargen