Djävulens advokat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
justitia-serien (del 11)
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2021-11-20
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100191092

Djävulens advokat Ljudbok

(103 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-11-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Blod finns. Men ingen kropp. Nora Ljungberg är försvunnen, och spåren pekar mot ett gammalt fall där mördaren aldrig dömdes för mord, utan bara för brott mot griftefriden. Det spektakulära fallet leder kriminalkommissarie Charlotta Lugn och journalisten Jane Wester tillbaka i tiden. Jane såg på nära håll hur mördarens advokat lyckades utnyttja de juridiska kryphålen, och kanske blev priset för högt? I Djävulens advokat, den elfte delen i Katarina Wennstams Justitia-serie, är det lagen själv som är anklagad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Djävulens advokat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 8 april 2024

  Sjukt spännande och värd att lyssna på! Fängslande och även sorglig

 2. Djävulens advokat
  -, 3 december 2023

  En välskriven, oerhört spännande bok av Katarina Wennstam. Som alltid, en handling om aktuella frågor och kvinnors utsatthet. Hon är verkligen riktigt bra, Katarina!

 3. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 november 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Djävulens advokat är den elfte boken i den så kallade Justitiaserien. Jag har läst dom alla, och har tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Katarina Wennstams böcker tycker jag är mycket speciella. Dom är lättlästa, engagerande, och spännande. Men dom är också väldigt lärorika och tar alltid upp viktiga ämnen. Högsta betyget helt klart från mig. Rekommenderas varmt.

 4. Toppen
  -, 23 november 2021

  Välskriven och spännande, precis som vanligt då det gäller Katarina Wennstam, Alexandra Rapaport är en fantastisk uppläsare också.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam