Sirtmat : ät bättre och lev längre (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2017-01-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Sandra Medin
Originaltitel
The Sirt Food Diet - The Revolutionary Plan for Health & Weight Loss
Dimensioner
216 x 143 x 22 mm
Vikt
377 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789113074788
Sirtmat : ät bättre och lev längre (inbunden)

Sirtmat : ät bättre och lev längre

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-01-05
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad har kosten gemensamt på de platser på jorden där människor blir riktigt gamla, och dessutom mår bättre vid hög ålder? Forskarna har äntligen hittat svaret: den aktiverar sirtuinerna. Det är ett slags enzymer som är inblandade i en mängd olika livsviktiga processer i kroppen. De sägs bl.a. påverka åldrandet och motverka många livsstilssjukdomar.

De sirtuinaktiverande råvarorna är alla växtbaserade och många av dem oemotståndligt goda, t.ex. mörk choklad, rödvin, persilja, gurkmeja, jordgubbar, grönkål, bovete, kaffe och extra virgin olivolja.

I den här boken får man reda på allt om dem och många andra råvaror, men också mycket annat om hur kroppen fungerar och vad sirtmat gör med oss. Författarna berättar på ett populärvetenskapligt och underhållande sätt om hur vi kan påverka vår hälsa genom att addera sirtmat till vår kost. Här finns också ett 30-tal recept, för frukost, lunch och middag, för köttätare, vegetarianer och veganer, och med info om anpassning för våra vanligaste kostintoleranser och dieter. Dessutom med inspiration från hela världen och med stor variation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sirtmat : ät bättre och lev längre
 2. +
 3. Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra di... av Michael Mosley (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Sirtmat : ät bättre och lev längre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Något för hälsomedvetna?
  Leif Reinhold Torpefält (Norrtälje), 5 juli 2018

  Lättläst och lättförståelig. Lite grund men den är väl riktad främst till "den breda allmänheten". En i raden av böcker om hälsotrenden. Ganska intressant ändå

 2. Tveksam
  EOP, 3 juli 2017

  Rekommendera till en vän.... svar: "-Njae". Detta p.g.a. av att det var alldeles för krångliga recept med en hel del ingredienser som är bökiga att få tag i plus att författarna framhävde sig själva som "allvetande" på ett lismande sätt. Halleluja. Långrandiga faktaavsnitt som var irriterande.

 3. Bra mat efter genforskning
  Medelålderssnabb, 9 februari 2017

  Intressant bok som tar upp specifika egenskaper för vissa grönsaker som påverkar kroppen mycket positivt efter senaste genforskningen. Lite amerikanskt skriven med glada tillrop och lite fakta chatig ibland.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Sirtmat : ät bättre och lev längre

Bokvideo