Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2017-10-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Illustratör/Fotograf
Lukas Möllersten
Dimensioner
216 x 138 x 17 mm
Vikt
350 g
SAB
Rbo
ISBN
9789113077109

Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta

(24 röster)  |   Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-10-16
243
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur länge skulle du klara dig om det blev ett långvarigt strömavbrott? Om vattnet försvann och våra bensinkort eller betalkort slutade fungera? Det finns en grupp människor som övar sig i att vara förberedda på just det: prepparna.

Samtidigt som myndigheterna uppmanar medborgarna att vi måste klara oss själva i minst 72 timmar står många av oss handfallna när elen går eller vattnet tar slut.

En preppare har bunkrat färskvatten och konserver. De riktigt seriösa lämnar staden och flyttar ut på landet till ett hus med egen brunn och större möjligheter att ta sig igenom civilisatoriska sammanbrott.

I boken får vi möta ett antal svenska preppare som delar med sig av hur de går till väga för att vara förberedda vid alla typer av katastrofer. Det är kvinnan som jobbar på UD, ensamstående mamman som preppar med barnen, pensionären som blir alltmer självförsörjande på sin odling och paret som lagrat 400 liter vatten i sin lägenhet.

Men boken är också en praktisk handbok med en mängd värdefulla tips på hur man överlever, håller värmen, lagrar vatten eller klarar sig mentalt i en kris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta
 2. +
 3. Krishandboken : allt du behöver för att klara dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krishandboken : allt du behöver för att klara dig av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 507 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En ögonöppnare och spark i baken
  Claudia, 10 september 2020

  Många bra tips för att börja preppa inför katastrof och nödläge. En spark i baken för att verkligen sätta igång. En bok alla borde ha hemma.

 2. Bra prepparstartbok
  Åsa D, 18 april 2019

  Bra och lättläst bok om prepping, upplevde att den är ganska översiktlig och jag hade önskat lite mera faktadjupdykningar i ämnet. Bra bok att börja med!

 3. Bra men basic
  Smockan, 23 januari 2018

  Intressant första-bok i ämnet som ger en övergripande bild. Dock alltför grund och ytlig för de som redan är intresserade och har ett hum om läget.

 4. Bra ögonöppnare
  Elisabeth, 18 december 2017

  Man behöver en push ibland för att ta tag i saker.
  Den här boken är den pushen.
  Köp och begrunda.

 5. Intressant och bra!
  elin berg, 7 november 2017

  Både trevlig och givande läsning. Perfekt nivå på allt i boken, både för den oerfarna nybörjaren och den insatta preppern. Kul med olika perspektiv i boken.

 6. Bra!
  Lena Thomsen, 31 oktober 2017

  Jag gillade boken väldigt mycket! Lagom nivå på allt. Användbar i högsta grad. Välskriven.Trevligt med lite olika folk som berättar och därmed ger en bred syn på vad det handlar om.

 7. Ett "must-have" i varje hem
  Sam, 28 oktober 2017

  Ingen skrämselbok. Ingen "zombies kommer och tar oss"-bok. Detta är en bra skriven lättläst bok som passar bra att ha nära till hands när nästa strömavbrott inträffar, när nästa snöoväder kommer och förhindrar mat från att komma till affären eller när man vill lära sig något nytt och intressant. Kul att småläsa, sträckläsa eller ge bort i present! Fina illustrationer tillsammans med intressant innehåll ger toppbetyg

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Anna-Maria Stawreberg