Sommarens bästa pocketerbjudande
Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2018-01-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Ekblom, Ulrika (foto)
Dimensioner
246 x 174 x 13 mm
Vikt
421 g
SAB
Qcbc
ISBN
9789113082714
Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel (häftad)

Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-01-04
109
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Städglädje hjälper dig göra städningen både enklare, roligare och mer miljövänlig! Med fokus på giftfria medel som citron, ättika och bikarbonat och gamla tubsockor (!) går Marléne Eriksson igenom alla rum och ytor i hela ditt hem och förklarar hur du ska få det skinande rent.

Boken är tydligt upplagd och städningen gås igenom rum för rum, med tips om vad man bör göra varje dag, varje vecka och varje månad. Den vane städaren kan här få massor med inspiration och lära sig bli mer effektiv, medan den som kanske nyss har flyttat hemifrån får lära sig städningens grunder.

Hur du tacklar damm, kvalster och lort, hemmets 10 värsta snuskfällor, rätt rengöring för ditt golv eller tips på en snabbstädning när det plötsligt ringer på dörren är bara några axplock ur innehållet. Till varje rum i huset får man veta vilka städprylar som behövs, vad som bör städas varje dag och hur du gör en grundligare veckostädning. Allt så snyggt, enkelt och pedagogiskt upplagt så att städlusten verkligen infinner sig.

Städgurun Marléne Eriksson svarar också på en mängd frågor kring fläckar, rengöring av stora prylar och oönskad lukt. Det finns inte ett städproblem som Marléne inte har en lösning på. Att städa handlar även om att vårda sitt hem och ta hand om sina saker. Med den här boken blir det enkelt att ha det rent och fint hemma och skapa ett hem man vill leva och umgås i!

Städglädje, tidigare publicerad år 2016 på Massolit förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel
  2. +
  3. Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att städa : förändra ditt liv med ett o... av Marie Kondo (pocket).

Köp båda 2 för 159 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Städglädje med Marléne Eriksson : rent hemma, städa med naturens egna medel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Städglädje
    Eva Westerberg, 8 juni 2018

    Ja absolut även om man inte är städgalen ( gillar att städa själv) har man många bra tips som gör städningen roligare och lättare. Man är ju sin egen städchef. Tips på göra egna rengörings medel.
    Eva

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Städglädje med Marléne Eriksson : rent he...