Miras magiska anteckningsbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2019-05-17
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Matilda Salmén
Dimensioner
210 x 145 x 20 mm
Vikt
275 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132210198
Miras magiska anteckningsbok (inbunden)

Miras magiska anteckningsbok

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-05-17

Slutsåld

Mira är nio år och älskar rymden. Hennes bästa kompis är tokig i hästar, men Mira bestämmer sig för att skaffa en till bästis: Sixten Lundin. Han är nämligen superbra på matte och Mira måste bli bäst på matte för att kunna bli astronaut!
En dag får Mira en anteckningsbok av sin farfar. Det ser ut som en helt vanlig bok, men när Mira skriver en fråga så svarar boken. Den är magisk! Plötsligt blir Mira skolans mest populära tjej. ALLA vill ha svar på sina frågor. Men är det verkligen så himla bra att plötsligt veta exakt vad som kommer hända i framtiden? Tänk om det kommer hända något hemskt? Och viktigast av allt - kan den magiska anteckningsboken hjälpa Mira att bli bästis med Sixten Lundin?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Miras magiska anteckningsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig bok som sätter fart på fantasin
  Stjärnvägen, 17 januari 2020

  Jag tycker att det är en härlig bok som sätter fart på fantasin och samtidigt visar på vad vänskap, gemensamma intressen och ömsesidig respekt betyder för barn.

 2. Charmig och trevlig läsning!
  Villivonkansbooks, 25 juni 2019

  Mira älskar rymden och hennes stora dröm är att bli astronaut. En dag får Mira en anteckningsbok av sin farfar, som vi första anblicken ser helt vanlig ut. Men den visar sig ha magiska egenskaper och när Mira skriver en fråga så svarar boken. Plötsligt vill alla i hela skolan vara kompis med Mira och få svar på sina frågor. Men det blir inte alldeles enkelt för Mira och hon får stå till svars när det går fel. Det är roligt att få hänga med den kavata Mira ett tag och sidorna bara rasslar förb... Läs hela recensionen

 3. Om att nå sina drömmer och tro på sig själv.

  I boken möter vi Mira - en kavat tjej på nio år som är väldigt intresserad av rymden.
  Hennes dröm är att bli astronaut och det mesta hon tar sig för stöttar på något sätt hennes framtida karriär.

  En dag får Mira en present från sin farfar. En anteckningsbok som visar sig vara magisk. Den kan nämligen svara på frågor om framtiden. Snart har ryktet spritt sig och massor av barn vill ha hjälp med sina personliga frågor. Men hur kul är det egentligen att vara den som ger dessa svar?... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Johanna Schreiber