I fel sällskap (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141923

I fel sällskap E-bok

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-05-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"I fel sällskap" är den nionde kriminalromanen i Viveca Stens serie Morden i Sandhamn. Mina lever i ständig skräck. I flera års tid har hon misshandlats av sin man Andreis som är ledare för en av Stockholms största narkotikaligor. En dag slår han henne så illa att hon hamnar på sjukhus. Åklagaren Nora Linde är fast besluten att sätta dit Andreis för ekonomisk brottslighet eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Hon försöker övertala Mina att vittna mot maken och gömma sig och sonen i skärgården där Andreis inte kan hitta henne. När människor i Minas närhet offras i Andreis krig dras Thomas Andreasson in i fallet. Men kan han och Nora verkligen skydda Mina från en man som är tillräckligt hämndlysten och desperat för att döda sin egen fru?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I fel sällskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

  Och Viveca Sten levererar för nionde gången.

  Jag har läst alla dom tidigare böckerna i serien Morden i Sandhamn, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Det är snart tio år sedan som jag läste den första boken, och sen dess har jag följt Vivecas utgivning med glädje. Här är en länk till min recension av bok nummer åtta, I sanningens namn, och där finns det även länkar till dom tidigare böckerna.

  Jag tycker alltid att Viveca lyckas ha en perfekt blandning av själva krimi... Läs hela recensionen

 2. Sommardeckare

  En mycket bra o välskriven deckare som det var svårt att lägga ifrån sig. Man ville hela tiden veta hur det gick . Mycket läsvärd!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten