I fel sällskap (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 9)
Utgivningsdatum
2018-05-14
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137141923
I fel sällskap (e-bok)

I fel sällskap (e-bok)

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-05-14
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nora Linde står inför sitt mest komplicerade fall. Ledaren för en av Stockholms största narkotikaligor anklagas för ekobrott eftersom det inte går att fälla honom för droghandel. Situationen blir snart hotfull.Den unga kvinnan Mina är på desperat flykt undan sin man sedan han nästan har slagit ihjäl henne. Allt hon vill göra är att skydda sin son, men hon är en nyckelperson i den kommande rättegången - om Nora kan förmå henne att vittna.Andreis Kovac bär på mörka minnen från krigets Bosnien som han lämnade som barn. Han är beredd att göra allt för att krossa sina fiender och få tillbaka sin hustru, Mina, och skyr inga medel för att få sin vilja igenom.Människor i Minas närhet offras i Andreis krig och Thomas Andreasson dras in i fallet. Samtidigt som han kämpar med sitt sönderfallande äktenskap måste han se på när Nora tar allt större risker för att rädda Mina från undergång.I fel sällskap, Viveca Stens senaste bok om åklagaren Nora Linde och polisen Thomas Andreasson, är en gastkramande thriller om människors ondska och svaghet och de sår vi bär med oss från barndomen.

Omslagsformgivare: Elina Grandin
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I fel sällskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

  Och Viveca Sten levererar för nionde gången.

  Jag har läst alla dom tidigare böckerna i serien Morden i Sandhamn, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Det är snart tio år sedan som jag läste den första boken, och sen dess har jag följt Vivecas utgivning med glädje. Här är en länk till min recension av bok nummer åtta, I sanningens namn, och där finns det även länkar till dom tidigare böckerna.

  Jag tycker alltid att Viveca lyckas ha en perfekt blandning av själva krimi... Läs hela recensionen

 2. Sommardeckare

  En mycket bra o välskriven deckare som det var svårt att lägga ifrån sig. Man ville hela tiden veta hur det gick . Mycket läsvärd!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om I fel sällskap