De försvunna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-01
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137145792
De försvunna (e-bok)

De försvunna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-09-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De försvunna är en gastkramande och oförutsägbar psykologisk spänningsroman av Caroline Eriksson, där ingen är den man tror och ingenting är som det först verkar. En solig sensommarkväll tar Greta, Alex och dottern Smilla båten från sommarstugan vid den mytomspunna sjön Maran och åker ut till ön. Greta stannar kvar i båten medan de andra går iland. De kommer inte tillbaka. Förvirrad går även Greta iland, hon ropar och letar, men kan inte hitta Alex och Smilla någonstans. Det mystiska försvinnandet, och det febrila sökande som tar vid, leder Greta steg för steg ner i en avgrund av förvirring och tilltagande mörker. Det står snart klart att Alex och Gretas relation präglats av destruktiva mönster. Dessutom har en omvälvande händelse i barndomen satt djupa spår i henne. Historien gör sig påmind och frågan är vad som är sanning och vad som är lögn, verklighet och fantasi. Kan sägnerna om sjön Marans onda krafter stämma? Finns det ett samband mellan försvinnandet och det som skedde den kvällen för många år sedan, då Gretas pappa dog? Och vad har egentligen hänt med Alex och Smilla?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De försvunna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 september 2015

  Caroline Eriksson har tidigare gett ut två stycken historiska spänningsromaner, som jag har hört att dom ska vara bra, men har inte läst själv.

  Det här är hennes första helt igenom fiktiva roman, men fortfarande i genren spänningsromaner.

  Psykologisk thriller, skulle jag nog vilja kalla den.

  Boken handlar om Greta, och försvinnandet av Alex och Smilla.

  Den är verkligen allt annat än förutsägbar, och har flera vändningar.

  Spännande och lättläst var den också.

  Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Eriksson