Dagen är kommen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (453.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 7)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2021-05-19
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137159225
Dagen är kommen (ljudbok)

Dagen är kommen Ljudbok

(105 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-05-19

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Några dagar före julafton hittas Harry och Inga Tynning brutalt mördade i sitt hem ett par mil norr om Hagfors. Huset är i oreda och det saknas både pengar och smycken. Det äldre paret tycks ha levt ett stillsamt liv och har av allt att döma varken fiender eller ovänner. Polisen, med Christer Berglund och Petra Wilander i spetsen, misstänker att det rör sig om ett rån som spårat ur. Men ju mer de undersöker saken, desto märkligare och obehagligare visar sig fallet vara. Journalisten Magdalena Hansson är tillbaka på jobbet efter en längre tids sjukskrivning och blir snart djupt engagerad i morden som skakar bygden.

Den sjunde och avslutande delen i Hagforsserien är en spännande berättelse om utsatthet, botgöring och att till slut försöka försonas med sina livslögner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dagen är kommen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Livet är inte alltid rosenrött
  -, 21 augusti 2022

  Den sjunde och sista delen av Hagforsserien. Jag har haft mycket nöje av att bekanta mig med reportern Magdalena och poliserna Petra och Christer. En spännande avslutning med mord på ett äldre par och många olika förvecklingar innan fallet är löst. Varje avsnitt avslutas med en spännande knorr så det är nästan omöjligt att sluta lyssna. Extra plus också att höra Angela Kovács trevliga röst.

 2. Gripande
  -, 18 juli 2021

  En av de bästa jag lyssnat på

 3. Soännande ...
  -, 3 juni 2021

  ... som vanligt i denna bokserie.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman